reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Recaro ma dobre opinie, podobnie jak maxi cosi i kiddie... ale ja nie kupiłabym fotelika z taką rozpiętością wagową bo testy na takich fotelikach są robione raz zazwyczaj na najstarszej grupie wiekowej i sa nieadekwatne do najmłodszej grupy wagowej. Dlatego ja wolę pojeździć w 9-18 a potem kupić 15-36. Po prostu mimo testów bezpieczenstwa nie wiadomo jak się taki fotelik zachowuje przy lżejszych dzieciach...

Boozqowa ja nie pomogę:zawstydzona/y:
Laski jednak kupuję w h&m kombinezon jest super!!!!! no i cena 129 mnie nie przeraża... aż tak:-p ja tam preferuję całościowe... 2 częściowóki jeszcze się w życiu na kupuję więc teraz odpuszczam

Zastanawiam się nad prezentem, pewnie już nie raz wałkowany był temat. Niektóre z Was mają 1 urodziny za sobą, które z prezentów byście poleciły?:)
i sorki za dublowanie, ale nie mam czasu na przewalenie wątku:)

Zastanawiam się nad prezentem, pewnie już nie raz wałkowany był temat. Niektóre z Was mają 1 urodziny za sobą, które z prezentów byście poleciły?:)
i sorki za dublowanie, ale nie mam czasu na przewalenie wątku:)

ja właśnie wróciłam ze smyka...kupiłam takiego chodzaco-szczekajacego pieska na baterie, który macha też ogonem.do wyboru czarny i biały... wygląda coś a la york 59,90 kosztował... kupiłam, bo Bianka uwielbia pieski... i jeszcze kupiłam klocki drewniane mega kolorowe-będziemy ustawiać wieżę. Lale dostanie od Babci. a reszta gości wg uznania.

My postanowiliśmy wstrzymać się z prezentem. Kupiliśmy jedynie Hot Wheelsy w Biedronce. Nie mamy na razie za dużo kasy, a poza tym poczekamy co kupią inni;-)
Wiem, że na pewno Szymon dostanie huśtawkę i konika na biegunach.

Ja nie robiłam listy prezentów. Zosia ostatnio ode mnie dostała stworka z fishera z ruszającym noskiem (Zośce się bardzo podoba). Robiłam liste prezentów dla chrzestnej jakby chciała coś kupić. Mogę Ci wkleić co bym chciała aby Zosia dostała bo wiem, że by się bawiła:

NOWOCZESNY ROWEREK TRóJKOłOWY ZE STEROWANIEM 4 K (1221491244) - Aukcje internetowe Allegro

Rowerek SMART DELUX ZOO!Najtaniej w POLSCE!6wzo (1220326342) - Aukcje internetowe Allegro

Fisher Price LAPTOP MOWI PO POLSKU TANIA WYS L4680 (1218837324) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE UCZONA SŁUCHAWECZKA K0431 (1213669560) - Aukcje internetowe Allegro

HASBRO FONTANNA Z PIŁEK Playskool REWELACJA 39069 (1220375542) - Aukcje internetowe Allegro

ORGANY KEYBOARD + MIKROFON + STATYW różowe (1225600077) - Aukcje internetowe Allegro

Smoby Role Play STRAGAN DREWNIANY Nowość! (1219124895) - Aukcje internetowe Allegro

SMOBY Kuchnia Bon Appetit -17 akcesorii NOWOŚĆ (1232279443) - Aukcje internetowe Allegro

Smoby SUPERMARKET+SUPER WYPOSAŻENIE !! (1231490429) - Aukcje internetowe Allegro

TOMY DOMEK NAMIOT EDUKACYJNY DELUXE REWELACJA 2079 (1226151974) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO zestaw KLOCKI + WÓZEK PCHACZ # 8500 (1218583213) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO interaktywny POJAZD MYSZKA 018 Wys0 GRATIS (1215986600) - Aukcje internetowe Allegro

BOIKIDO STOLIK do NAUKI LICZENIA 4w1 + GRATIS 2025 (1214564186) - Aukcje internetowe Allegro

Playskool BĄCZEK Z PIŁECZKAMI NOWOŚĆ 39123 (1229560711) - Aukcje internetowe Allegro

PYŁEK GADAJĄCY ODKURZACZ PLAYSKOOL HASBRO! (1223114296) - Aukcje internetowe Allegro

WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1219920844) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ja nawet nie pytałam chrzestnej co chce kupić. Pytała co jej dać, czy wolę kasę, ale ja w sumie od niej wolę prezent a od innych kasę. Bo moja rodzina podejrzewam, że ma inny gust (przekonałam się przy urodzeniu Zosi :p) Co by nie kupiła z tej listy jest super. A i tak część zabawek z tej listy chcę Zosi sama kupić :D ale stopniowo :p Czekam na zakonczenie sprawy alimentacyjnej i będę mogła kupować malutkiej:)
'
ten tańszy rowerek też jest fajny. Bo ta torebka i daszek to pic na wodę fotomontaż :)

Do góry