reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Witam Was, jestem mamą z majówek 2008 mam do sprzedania dużo ciuszków po mojej córeczce jeżeli któraś z Was była by zainteresowana zakupem oraz tym co potrzebuje chętnie wyślę fotki na maila:-) paulawsm@op.pl Pozdrawiam:-)

dziewczyny - czy możecie doradzić jakieś łóżeczko turystyczne bez bajerów typu przewijak czy podwieszane dno - ale takie, w którym się mieści materac 120x60??? to nasze używane co prawda sporadycznie na wyjazdy, niestety ledwo zipie, no i w nim materac 120x60 jest tak upchany, że aż się wygina i rozpycha boki; i przez to też zamek w tym okienku do wyjścia się popsuł;
i myślę by małemu wymienić już łóżeczko drewniane na jakieś turystyczne;

No właśnie bo ja sie boję że Ad jeszcze za mały na ten fotelik 15 - 36kg.
A reszta dzieciaczków jeździ jeszcze w tych poprzednich fotelikach??

Jeśli nie przekroczył 18 kg i oczy mu nie wystają poza górną granice fotelika to spokojnie może jeszcze jeździć w tym 9-18.
My już w tym większym bo młoda przekroczyła wagę i głową wystawała już w tym mniejszym :-)
Jak dziecko przekroczy wage to jest ryzyko że sie pasy powyrywają, z kolei to że ma 15 kg nie oznacza, że jest już gotowy do tego żeby go pasami normalnymi przypinać .
Karincia jeśli czujesz, że jest jeszcze za mały a z poprzednim jest jeszcze ok to nie zmieniaj narazie.
polecam artykuł fotelik.info :: Fotelik 15-36kg NIE dla dwulatka -

reklama
my tez jeszcze w tym mniejszym bo Bartek nawet 14 nie waży, czasem wsadze go w większy Karola jak gdzieś blisko jadę tylko z Bartkiem; wzrostem juz dorósł ale to nie wygląda na zbyt bezpieczne - bo normalne pasy i większy fotelik go tak nie utrzymają jakby co..., myslę ze dopiero po wakacjach pomyslimy o zmianie bo teraz ubrań będzie coraz mniej więc spokojnie powinien się jeszcze mieścić

Do góry