reklama
Pieknaszyszunia fajny zakup
Mam do was pytanie, zakupiłam zwykły podgrzewacz do butelek o taki:
PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (3519925023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
gdyż nie wiem na ile w ogóle będę tego używać ale nigdzie nie pisze ile wlewa się do niego wody? dla mnie to nowe doświadczenie i obce urządzenie więc proszę o pomoc
Mam do was pytanie, zakupiłam zwykły podgrzewacz do butelek o taki:
PODGRZEWACZ SNOW BEAR DO WSZYSTKICH BUTELEK OKAZJA (3519925023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
gdyż nie wiem na ile w ogóle będę tego używać ale nigdzie nie pisze ile wlewa się do niego wody? dla mnie to nowe doświadczenie i obce urządzenie więc proszę o pomoc
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Tyle wody, ze jak wlozysz butelke, to zeby sie nie wylewala, a butelka nie wyplywala. Sama musisz troche potestowac.
Carla.
Fanka BB :)
Joanna miałam taki sam podgrzewacz, najlepiej wlej wodę do butelki i nalej do podgrzewacza i sama zobaczysz ile trzeba. Ja tak na czuja wlewałam, ale nie byłam z niego zadowolona, bo woda była albo za gorąca, albo całkiem letnia. Może ten już jest ulepszony. Z czasem jak przeszłam na butelkę to wiedziałam ile czasu wodę podgrzewać w czajniku i podgrzewacz nie był potrzebny
Pięknaszyszunia super zakup
Pięknaszyszunia super zakup
tosienka88
Joanna ja pierwszy raz jak chciałam wypróbować to włożyłam butelkę bez wody Ale jest tak jak dziewczyny piszą:-)
aniula99 ja mam skarpetówy z tej serii
jeśli natomiast o chusty chodzi to z kolei już z kilku warsztatów słyszałam, że jednak tkana lepsza nawet od samego początku, ale także wiązanie ważne i najbardziej polecane jest: [video=youtube;FpsPolqntLA]http://www.youtube.com/watch?v=FpsPolqntLA[/video]
zresztą same zobaczcie ja byłam na warsztatach i mogłam przetestować poziom dolegania i ułożenia dziecka (lalki) w różnych wiązaniach i to rzeczywiście powoduje, że plecki są okrągłe i główka jest bardzo dobrze przytrzymana. Ja kupiłam chustę tkaną, używaną. Generalnie dziewczyny mówiły, że nawet lepiej jest kupić używaną bo jest już znoszona - łatwiej się ją wiąże. A nową i tak polecały przed włożeniem dziecka przeprać kilka razy, wiązać na niej supły i szarpać, żeby zmiękła
jeśli natomiast o chusty chodzi to z kolei już z kilku warsztatów słyszałam, że jednak tkana lepsza nawet od samego początku, ale także wiązanie ważne i najbardziej polecane jest: [video=youtube;FpsPolqntLA]http://www.youtube.com/watch?v=FpsPolqntLA[/video]
zresztą same zobaczcie ja byłam na warsztatach i mogłam przetestować poziom dolegania i ułożenia dziecka (lalki) w różnych wiązaniach i to rzeczywiście powoduje, że plecki są okrągłe i główka jest bardzo dobrze przytrzymana. Ja kupiłam chustę tkaną, używaną. Generalnie dziewczyny mówiły, że nawet lepiej jest kupić używaną bo jest już znoszona - łatwiej się ją wiąże. A nową i tak polecały przed włożeniem dziecka przeprać kilka razy, wiązać na niej supły i szarpać, żeby zmiękła
Ostatnia edycja:
agnieszkaala
Macdalenka
Zaciekawiona BB
agnieszkaala super ciuszki, ten zielony komplecik - rewelacja U mnie większość ubranek po innych dzieciach, ale też nie mogłam sobie odmówić zakupu (tylko brałam na 68cm, żeby było na później, bo tych najmniejszych mam od groma)
i do tego skarpetusie:
A teraz w Realu jest promocja na proszek do prania Dzidziuś za 16 zł 1,9kg, dziś zakupiłam ;-)
A teraz w Realu jest promocja na proszek do prania Dzidziuś za 16 zł 1,9kg, dziś zakupiłam ;-)
reklama