reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :)

reklama
Joanna miałam taki sam podgrzewacz, najlepiej wlej wodę do butelki i nalej do podgrzewacza i sama zobaczysz ile trzeba. Ja tak na czuja wlewałam, ale nie byłam z niego zadowolona, bo woda była albo za gorąca, albo całkiem letnia. Może ten już jest ulepszony. Z czasem jak przeszłam na butelkę to wiedziałam ile czasu wodę podgrzewać w czajniku i podgrzewacz nie był potrzebny :)
Pięknaszyszunia super zakup :)

Zakupiłam w h&m bodziaki z czapeczką

P1020901.jpg

Załączniki

• P1020901.jpg
    P1020901.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 243
aniula99 ja mam skarpetówy z tej serii :)

jeśli natomiast o chusty chodzi to z kolei już z kilku warsztatów słyszałam, że jednak tkana lepsza nawet od samego początku, ale także wiązanie ważne i najbardziej polecane jest: [video=youtube;FpsPolqntLA]http://www.youtube.com/watch?v=FpsPolqntLA[/video]

zresztą same zobaczcie ja byłam na warsztatach i mogłam przetestować poziom dolegania i ułożenia dziecka (lalki) w różnych wiązaniach i to rzeczywiście powoduje, że plecki są okrągłe i główka jest bardzo dobrze przytrzymana. Ja kupiłam chustę tkaną, używaną. Generalnie dziewczyny mówiły, że nawet lepiej jest kupić używaną bo jest już znoszona - łatwiej się ją wiąże. A nową i tak polecały przed włożeniem dziecka przeprać kilka razy, wiązać na niej supły i szarpać, żeby zmiękła :)

Ostatnia edycja:
Zostawiam fotki moich łowów ciucholandowych Kupiłam jeszcze taką fajną grubą kamizelkę szaro-pomarańczową z nexta, ale narazie się szuszy. Te złożone to są body.

Załączniki

• DSC02489.jpg
    DSC02489.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 154
  • DSC02490.jpg
    DSC02490.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 162
agnieszkaala super ciuszki, ten zielony komplecik - rewelacja:-D U mnie większość ubranek po innych dzieciach, ale też nie mogłam sobie odmówić zakupu (tylko brałam na 68cm, żeby było na później, bo tych najmniejszych mam od groma)

hmprod
i do tego skarpetusie:
hmprod
:happy2:

A teraz w Realu jest promocja na proszek do prania Dzidziuś za 16 zł 1,9kg, dziś zakupiłam ;-)

reklama
Agnieszkaala boski, skrzatowy strój!!! :) Ja nabyłam na allegro halloweenowego rampersa. rampers.jpg Co do używek NEXTa to mam sporo, poluję właśnie na allegro i jestem zachwycona jakością tych ubranek!

Macdalenka świetna ta sówkowa seria!!! :)

Załączniki

• rampers.jpg
    rampers.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 239
Do góry