reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!

reklama
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!

Gratuluje i czekamy na fotki:tak::-D:tak::-D:tak::-D

Ja mam patyczki i moi dziadkowie już kupili butle spirytusu dla prawnuczki haha:happy: , pewnie kilka tych gotowych gazików też kupie skoro są tanie , porównam co lepsze . a spirytus i tak się przyda na plecki i stopki do opukiwania:tak::-D

monika ja mam ten termin co ty i ubrałam już łóżeczko , może troche za wcześnie ale nie mogłam już wytrzymać , jak masz silną wole to jeszcze nie musisz teraz , ja jej nie mam:sorry2:

Ja to łóżeczka nawet jeszcze nie kupiłam... Zaplanowałam to na poniedziałek...:-D

Kupiłam za to spirytusowego szczeniaczka :tak::-D Luby go musi rozrobić jedynie (3:1 jakby ktoś pytał). I z patyczków, wacików raczej zrezygnuję (jeśli chodzi o pielęgnację pępuszka)... gaziki jałowe kupię. Może to irracjonalne, ale się obawiam, że mi się te nitki waty tam gdzieś z tych patyczków pozaplątują etc. A tych gotowych nasączonych jednak nie będę kupować w ogóle. Może i do iniekcji one się nadają, ale wydaje mi się, że za mało nasączone tym spirytem są.

U mnie te Leko się sprawdziły. Maluchy mają już normalne pępuchy. Inna sprawa, że Maxiowi odpadł jeszcze w szpitalu, a Aliemu 2 dni po wyjściu do domu.
Aaaa i zweryfikowałam swój pogląd na temat ochraniaczy na boki łóżka. Nie będę zasłaniała chłopakom widoku na świat. Niech sobie oglądają i się uczą.

tyle, ze w praktyce te gaziki sprawiają się gorzej, ciężko dotrzec do wszystkich zakamarków, a tak maczasz w spirytusie patyczek do ucha i docierasz wszedzie.

Właśnie, zgadzam się. Poza tym teraz są takie specjalne patyczki dla dzidziusiów.

To super:-)

Dziewczyny a kupujecie już takie rzeczy jak np. laktator, bo w sumie nie wiadomomo czy będzie potrzebny..?
ja własnie swój dziś przytargałam z piwnicy i musze go do porządku doprowadzić
Jak myślicie nie jest za wcześnie na "ubranie" łóżeczka?
moje nawet nie rozłożone... myśle, że zrobi to mąż jak będe w szpitalu... po co ma stac i się kurzyć... a na pewno moje strasze dziecię nie mogłoby sie oprzec pokusie i by do niego wlazło;-)
tyle, ze w praktyce te gaziki sprawiają się gorzej, ciężko dotrzec do wszystkich zakamarków, a tak maczasz w spirytusie patyczek do ucha i docierasz wszedzie.
za Abejką
to siuuupeeer:-)

Dziewczęta pani plastyczka już wyszła, ale musieliśmy jeszcze obejrzec pierwszy odcinek 4. serii Dextera hehehehe :-) w kazdym razie oto obrazek na drugiej ścianie :-)

p9176865.jpg

reklama
Do góry