reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja już wydumałam, że jakby zostało to się do ciasta zużyje, hehe, małą flaszkę kupie ale dopiero jak będę ze szpitala wychodzić, bo może odpadnie już w szpitalu jak będę więcej niż 4 doby:baffled: kto to wie:baffled:
Gemelo Ty masz juz swoje skarby na świecie ????????? jak to sie stało, że to przegapiłam? gratulacje ! zazdraszczam.......
Abeja cudny ten kolejny fresk :-)

Hihi, nawet odpowiedni wątek założyłam coby się nimi pochwalić :-p

c

dostałyśmy wczoraj paczkę od taty...szkoda tylko, że nie zapytał co nam jest potrzebne... wiecie co? fajnie, że w ogóle pomyślał o małej cieszy mnie to ale zakupy totalnie nietrafione:zawstydzona/y: po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12:szok: cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....

Zawsze możesz sprzedać na allegro :-) A ręczniki się przydadzą. Będziesz miała na zmianę i nie musisz tak często prać. Poza tym zawsze Mała może zasikać je podczas wycierania ;-)

reklama
fakt gemelo:-D:-D:-D druga kołdra też się przyda:-p wolałabym aby dopłacił reszte za fotelik samochodowy bo wpłaciłam tylko zaliczkę:zawstydzona/y: ale liczy sie samo zainteresowanie:sorry2:

W sumie może masz rację ale jak nawinie się taki gazik na patyczek to tez da radę wejść w zakamarki koleżanka tak wymyśliła to i ja tez spróbuję, a poza tym szkoda mi tyle kasy na flachę spirytu:-p

u nas położne ze szpitala polecają te gaziki leko, a te które przyjeżdżają do domu chcą waciki i czystą wódkę :tak::tak::tak:
Ja mam jeszcze swoją weselną w razie W :-D:-D:-D

Aaaa i zweryfikowałam swój pogląd na temat ochraniaczy na boki łóżka. Nie będę zasłaniała chłopakom widoku na świat. Niech sobie oglądają i się uczą.
Racja ;-) Ja zasłonię tylko z jednej strony, bo akurat stamtąd będzie 'promieniował' telewizor ;-) a reszta będzie odsłonięta.

Cyniczna super że wózek przyjechał :-D:-D

Catedra jedną kołderkę możesz wykorzystać na podłogę, jak będziesz niunię kładła z zabawkami :tak::tak: a czapeczek dłuuuugo nie będziesz musiała prać :-D:-D:-D

p9176865.jpg
No, żesz... cudnie! :tak::-D:tak: Bardzo mi się pdoba :tak::-D
dostałyśmy wczoraj paczkę od taty...szkoda tylko, że nie zapytał co nam jest potrzebne... wiecie co? fajnie, że w ogóle pomyślał o małej cieszy mnie to ale zakupy totalnie nietrafione:zawstydzona/y: po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12:szok: cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....
Ale może kołdra w innym rozmiarze? i się przyda do jakiejś niewymiarowej pościeli? A jakby co, to tak jak pisze Amelkowa, zrobisz sobie z niej matę :tak: Ja mam dużo ręczników, uważam, że tego nigdy za wiele :-D A te bawełniane czapeczki to w jedym rozmiarze wszystkie?... z drugiej strony, przecież wie, że robisz (robiłaś) zakupy dla Małej, więc wypadałoby zapytać, co dokupić, a nie dublować niepotrzebnie to, co już jest... A może mu mama kazała?

AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Super :-D:-D:-D:-D
a na pewno moje strasze dziecię nie mogłoby sie oprzec pokusie i by do niego wlazło;-)
Też prawda ;-)

Dziewczęta pani plastyczka już wyszła
Śliczny :-)

Ja mam lozeczko juz jakis czas ubrane,bo ja chce wszystko "sama" i pewnie krzywilabym sie jakby maz ubral inaczej niz w mojej "wizji",hihi:-). Stoi przykryte folia:tak:
:-D:-DMówisz, że wszystko sama;-)

dostałyśmy wczoraj paczkę od taty...szkoda tylko, że nie zapytał co nam jest potrzebne... wiecie co? fajnie, że w ogóle pomyślał o małej cieszy mnie to ale zakupy totalnie nietrafione:zawstydzona/y:
Tak jak pisały dziewczyny można sprzedać no ale liczy się miły gest ;-);-)

Cyniczna - pochwal sie wkoncu wozkiem :-p
Catedra - Ważne, że wogole sie cos tam zainteresował :tak:
Abeja - Oj zazdroszcze jak patrze na te swoje blade sciany...

Dziewczyny, jeszcze raz prosze! Która napisze mi co najlepiej jak i gdzie po co i kiedy :-p kupic odnosnie pepuszka.. tribitic?wodka?spirytus? gaziki? patyczki do uszu? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... czy tylko ja sie gubię w tym wszystkim :confused:

Asheara u mnie położna radziła jakiś preparat w sprayu nazwy nie pamiętam ale prawdopodobne że to ten trib... o którym pisze Catedra. Jak nie masz jeszcze nic to ja bym to kupiła, spirytus droższy, a myślę że taki preparat w sprayu jest łatwiejszy do użycia. Ja sama mam spirytus, ale nie wiedziałam że są takie specjalne preparaty.

c

to może skontaktuj się z nim i spytaj czy nie mógłby wymienic ych rzeczy na inne, które Wam się bardziej przydadzą. Lub sprzedaj na allegro:)

reklama
Kurcze a ja to jakaś podejrzliwa jestem. Fajnie że coś kupił, ale tak myślę, że może to jakaś podpucha i potem to wykorzysta, ze niby taki dobry ojciec. Normalnie wierzę w ludzi ale po tych jego akcjach to jestem podejrzliwa...

Do góry