asienka_r
mama Ani i Gabrysi
O, proszę, a ja nie wiedziałam:-). Z tych stron, co ja ściągam to nie było jeszcze. Ale u nich jak coś wyświetlą to chyba dopiero pokazują.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tyle, ze w praktyce te gaziki sprawiają się gorzej, ciężko dotrzec do wszystkich zakamarków, a tak maczasz w spirytusie patyczek do ucha i docierasz wszedzie.
W sumie może masz rację ale jak nawinie się taki gazik na patyczek to tez da radę wejść w zakamarki koleżanka tak wymyśliła to i ja tez spróbuję, a poza tym szkoda mi tyle kasy na flachę spirytu![]()
AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!
Dziewczęta pani plastyczka już wyszła, ale musieliśmy jeszcze obejrzec pierwszy odcinek 4. serii Dextera hehehehe :-) w kazdym razie oto obrazek na drugiej ścianie :-)
![]()