reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
my już też obejrzeliśmy Dextera :-D czaderski, Mężuś się chwilami bardzo z Dexterem utożsamiał i stwierdził, że to go też czeka :-D

Cyniczna to czekam na zdjecia BMW;-)
Abeja swietny ten obrazek i Klapouchy taki kochany:tak::-D

Ja mam lozeczko juz jakis czas ubrane,bo ja chce wszystko "sama" i pewnie krzywilabym sie jakby maz ubral inaczej niz w mojej "wizji",hihi:-). Stoi przykryte folia:tak:
Caly czas mam zagwozdke jesli chodzi o ta posciel..mam ja ubrana i zlozylam ja tak na lozeczku zeby narazie dzidzie na niej klasc ale czy to dobry pomysl? W koncu nie jest ona jakas puchowa zeby sie w niej zapadal,tylko jak to dla niemowlaczkow-taki placek,ale nie wiem..?:confused:
A co do ochraniacza to chyba pojde za wasza rada i jedna strone jakos odslonie bo faktycznie nie widac z poziomu mojego lozka. Druga rzecz przeszkadza mi on w zamontowaniu karuzelki,chyba ze macie jakis patent?:confused:

W sumie może masz rację ale jak nawinie się taki gazik na patyczek to tez da radę wejść w zakamarki koleżanka tak wymyśliła to i ja tez spróbuję, a poza tym szkoda mi tyle kasy na flachę spirytu:-p

ja już wydumałam, że jakby zostało to się do ciasta zużyje, hehe, małą flaszkę kupie ale dopiero jak będę ze szpitala wychodzić, bo może odpadnie już w szpitalu jak będę więcej niż 4 doby:baffled: kto to wie:baffled:
Gemelo Ty masz juz swoje skarby na świecie ????????? jak to sie stało, że to przegapiłam? gratulacje ! zazdraszczam.......
Abeja cudny ten kolejny fresk :-)

Ostatnia edycja:
AAAAAAA!!!! MAM WÓZEK< MAM WÓZEK< MAM WÓZEK!!!!!
Normalnie, mówię Wam - istny szał!!!! Jutro Wam zdjęcia pokażę, gdyż dziś nie wtaszczę tego na pięterko, a w korytarzu niebardzo widać... Jutro Luby sprawdzi całość (przymiarka nosidełka i spacerówki), bo ja tylko gondolę złożyłam i stelaż, by się pozachwycać, poochać i poachać. JESTEM BARDZO ZADOWOLONA!

coś zachwyciło cyniczną:-D:-D:-D zapisać w kalendarzu:-) czekam na fotki

Dziewczęta pani plastyczka już wyszła, ale musieliśmy jeszcze obejrzec pierwszy odcinek 4. serii Dextera hehehehe :-) w kazdym razie oto obrazek na drugiej ścianie :-)

p9176865.jpg

ehhhh... jestem pod meeeega wrażeniem:tak:

ja do pępuszka kupiłam specyfik o nazwie tribactic... podobno najlepsze do pępuszka... kosztował niewiele ponad 7 zł...

dostałyśmy wczoraj paczkę od taty...szkoda tylko, że nie zapytał co nam jest potrzebne... wiecie co? fajnie, że w ogóle pomyślał o małej cieszy mnie to ale zakupy totalnie nietrafione:zawstydzona/y: po prostu niepotrzebnie wydane pieniądze... teraz mam dwie kołdry, dwie poduszki, 12:szok: cieniutkich bawełnianych czapeczek, 3 ręczniki.... hmmm... szkoda, że nawet meila nie napisze i nie zapyta co z małą i czego potrzebuje....

reklama
Catedra takie już są chłopy, ale ważne że w ogóle się zainteresował:tak::tak: wiesz może akurat coś z tych rzeczy ci się przyda nigdy nie wiadomo;-)

Abeja super kolejny fresk nie ma co babka ma talent.

Do góry