reklama
zacznij czytać ze zrozumieniem, a nie czepiasz sie wszystkiego!Każdy ma prawo pisać co tylko chce!Nie napisałam ze opiła sie krwią tylko ze sie napiła i jej zaszkodziła, nie napisałam ile wypiła (to nie była luźna krew tylko skrzepy krwi które ja męczyły na żołądku i które trudno widocznie było jej zwrócić!!!)Nikomu nie życzę takiej sytuacji, coś okropnego.
czytam ze zrozumieniem.....a Ty nie unoś się tak bo teraz Tobie to zaszkodzi...:-)
Nie czepiam się tylko komentuje...rozumiem ,że sytuacja jaką miałaś była bardzo przykra...ale to nie oznacza że masz strzelać fochy...dalej komentować nie będę bo jeszcze dziewczyno zawału dostaniesz...
Yoka jesteś jakoś dziwnie "anty" nastawiona na problemy innych. To nie jest forum po to, żeby komuś dogadywać, więc jak chcesz to robić - to znajdź sobie inne. Proponuję najpierw "ugryźć się w język", zanim napiszesz coś niemiłego innej osobie.czytam ze zrozumieniem.....a Ty nie unoś się tak bo teraz Tobie to zaszkodzi...:-)
Nie czepiam się tylko komentuje...rozumiem ,że sytuacja jaką miałaś była bardzo przykra...ale to nie oznacza że masz strzelać fochy...dalej komentować nie będę bo jeszcze dziewczyno zawału dostaniesz...
Yoka jesteś jakoś dziwnie "anty" nastawiona na problemy innych. To nie jest forum po to, żeby komuś dogadywać, więc jak chcesz to robić - to znajdź sobie inne. Proponuję najpierw "ugryźć się w język", zanim napiszesz coś niemiłego innej osobie.
Absolutnie nie masz racji...bardzo dobrze dogaduję się na tym forum...nie uważam żebym kogoś uraziła...a napewno nie miałam takiego zamiaru...zresztą tak jak wspomniałam już o tym dużo wcześniej, nie mam zamiaru dyskutować z Tobą na żaden temat....myślę również że osoba której dotyczy ta sytuacja sama się wypowie jeśli będzie chciała a Ty nie musisz bawić się w adwokata...:-)
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dziewczyny, czy naprawdę małe silikonowe gów** kosztujące ok 10 złotych musi wzbudzać takie emocje?
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Ojj Yoka ale Ty ostatnio coś naprawdę czepiasz się tych dziewczyn...Skoro Karina pisze,że mała napiła sie krwi i jej to zaszkodziło to tak było i nie ma czego tu podważać!Po co ta niepotrzebna dyskusja?Chyba hormony za bardzo szaleją...
Niczego nie podważam...poprostu jest do dla mnie sytuacja niespotykana dlatego byłam ciekawa...Jedne pytają o to jakie majtki kupić po porodzie co dla mnie np. jest oczywiste...a mnie zaciekawiła właśnie ta sprawa...w moim poście nie ma nic co można by uznać za czepialstwo Jeśli Karina nie chciała o tym opowiadać( co oczywiście zrozumiałabym) mogła poprostu to napisać....natomiast w odpowiedzi to ja poczułam się zaatakowana a między słowami wrzucone były emotki,które wyraźnie oznaczają gniew i krzyk...i to chyba o czymś świadczy...
ANIA nie przypominam sobie żebym kogokolwiek się tu kiedykolwiek czepiała??? Pomijając oczywiście moja dyskusję z ewelw przy której również nie mam sobie nic do zarzucenia i jesli nie zrozumiałaś dobrze moich intencji to cytując słowa koleżanki ewelw
"...Proponuję najpierw "ugryźć się w język", zanim napiszesz coś niemiłego innej osobie..."
ANIA nie przypominam sobie żebym kogokolwiek się tu kiedykolwiek czepiała??? Pomijając oczywiście moja dyskusję z ewelw przy której również nie mam sobie nic do zarzucenia i jesli nie zrozumiałaś dobrze moich intencji to cytując słowa koleżanki ewelw
"...Proponuję najpierw "ugryźć się w język", zanim napiszesz coś niemiłego innej osobie..."
reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Yoka ja wcale nie chciałam być nie miła.Tak jak napisałaś jedne pytają tutaj o majtki po ciąży inne o różne inne rzeczy i dobrze.Po to jest to forum.Każda ma prawo mieć inne zdanie,ale nie jest to przecież powód żeby się denerwować i szarpać sobie nawzajem nerwy.Piszemy o normalnych sprawach więc można to robić na spokojnie