reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla Maluszka- rady i porady

monic - świetny organizer. Też muszę pomyśleć o tym... Fajny jest, można łatwo go przenosić np. z łazienki do pokoju dziecka. Łatwo też zabrać go na wyjazd wakacyjny, czy wizytę do rodziców.

reklama
monic_; baaardzo ladny organizer :-) ja teraz tez poluje na takie gadzeciki dla maluszka :-) Za wczesnie pokupowalam wyprawke i teraz szukam na jakie ladne rzeczy zmoge jeszcze powydawac pieniazki znalazlam np. pudelko na mokre chusteczki zeby nie wysychaly ;-):
utf8bchvkzcwca2ekolory1.jpg

Załączniki

• utf8bchvkzcwca2ekolory1.jpg
    utf8bchvkzcwca2ekolory1.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 286
Faceci chyba nie rozumieją że my nie tylko lubimy mieć coś nowego, ale lubimy też samą czynność kupowania... ;-) Mój M właśnie do mnie dzwoni z pytaniem jaki kolor kocyka chcę, bo właśnie jest w sklepie, a ja tu napalona od rana na weekendowe wspólne zakupy... ;-)
Wiem wiem, marudzę zamiast się cieszyć że mąż tak chętnie wydaje kasę :-D

Co do organizera, to przy Ninie nie myślałam o czymś takim, bo miałam organizer wiszący na łóżeczku, ale skoro teraz mamy kołyskę która będzie stać w salonie i będzie jedynym miejscem spania młodego na początku, to trzeba było pomyśleć nad czymś takim, co będzie też dobrze wygladać pozostawione nawet na widoku. No i tak jak piszecie - przyda się zarówno w domu, jak i na wyjazdach, więc powinny to być dobrze wydane pieniądze :-)

Monic- naprawdę dobry zakup. Jak synek wyrośnie z pieluch to zawsze można go do innych szpargałów wykorzystać. Tego w domu zawsze pełno. Ja mam właśnie wiszący, ale to ze względu na brak miejsca żeby postawić cokolwiek.

Ja sobie zamówię tego Lionhearta, a do tego ich pojemnik na chusteczki. Na stronie producenta pisze, że pasuje do tego 'koszyka' na pieluszki.

Prince Lionheart nawilżacz podgrzewacz chusteczek (3118574727) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja dopiero teraz widzę jak Antkowi przeszkadza taka zimna chusteczka. U nas stoją na grzejniku. W innym wypadku jest ryk, bo za zimne. Przy pierwszym nawet o tym nie pomyślałam, że dziecku może byc nieprzyjemnie.

ja tak jak pscolka chyba w rekach bede grzala bo patent ogolnie super ale nie mam jak poprowadzic kabelka pod lozeczko i tak sie zastanawiam czy te wklady=chusteczki? Bo jesli tak to nie wiem czy nie lepsze takie z firm specjalizujacych sie w kosmetykach dla maluszkow...

reklama
teva - piękne obrazki! I jak by mi pasowały do pokoju dzieciaków... Jak nic będę musiała wrócić do tematu w wakacje, na kiedy mam zaplanowany remont (narazie za żadne skarby nie oddam kanapy z małego pokoju - zawsze jest jakaś droga ucieczki i możliwość przespania się w ciszy i spokoju, ale jak Adrian wyrośnie z kołyski to kanapę trzeba będzie zamienić na łóżeczko, a przy okazji przemalować ściany, dorobić półeczki, pomyśleć nad wystrojem... a te obrazki tak idealnie wpasowałyby mi się w całość... :-))
Tylko chyba się nie przyznam mojemu M że wiem o nich z forum, bo mi neta odetnie za te ciągłe wynajdywanie różnych duperelków które "koniecznie" musimy mieć... :-D:-D:-D

Do góry