reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku jakie roczki wystawne hehe ja zawsze na słodko. Tort. Babeczki jakies ciasto i kawa/herbata. Teraz też tak będzie... O ile będę miała czas i siłę cos zrobic [emoji14]

no u mnie jak u mnie ale u Pawla zawsze robia imprezy i nas zapraszaja tylko ze oni maja domy wykonczone i w jadalniach robia albo w salonach a my poki co nie mamy gdzie i trzeba jakies miejsce znalezc ;)

India ja patrzylam ostatnio w sklepie dzieciecym i znalazlam taki fajny co mozna pchac i dziecko nie wypadnie bo takie boki sie zaklada a jak wieksze to soe sciaga ale tam kosztowal 215 zl a ja na allegro chyba za 115 znalazlam ale jeszcze chyba troszke odczekam moze za miesiac mu kupimy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki moja byla spokojna, a teraz hymmm czasem daje popalić, szczegolnie ze juz staje. No chwili nie mam bo przychodzi i wspina sie po nodze.

India ja tez lubie wspominać:)

Nadziejka fajna ta czapeczka:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robie roczek w domu ale też robie sałatki i inne duperele :)

Nadziejka może ja za ostro zareagowałam w sumie... nie wiem.

Tyle osób macie? U mnie nie wiem ile będzie w sumie. Tort robie sama bo taniej. Mam pomysł juz nawet :) musze zrobić dekoracje jeszcze :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India ale taki jezdzik pchacz? Igi chyba ma już... Kulcia ma prawda? Na kolanach go pchal wcześniej [emoji14]

Chodzi mi o autko, co sie juz poodpycha maluch nogami :-) bo w sumie na jednych aukcjach widzialam takie od 12m+ a na innych 2 lata+ i nie pamietam juz, ktory moment jest dobry.
Na pewno Radek nie mial dwoch lat jak na swoim zaczal smigac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zyciowa ja tez bym tak zrobila wlasnie w domu chociaz no na pewno bym cos zrobila do jedzenia procz salatek jakichs ,jakis rosol i tam cos na drugie z mieskiem i wystarczy ale no troche ludzi bedzie zaproszonych a ja mam ciasnote w domu i oni kawalek musza jechac wiec nieladnie im chociaz obiadu nie dac . ale moje meble kuchenne juz z kazda impreza i wyjazdem traca na wartosci haha ;p w zyciu sobie nie odloze ;p

Zyciowa ja tez bym tak zrobila wlasnie w domu chociaz no na pewno bym cos zrobila do jedzenia procz salatek jakichs ,jakis rosol i tam cos na drugie z mieskiem i wystarczy ale no troche ludzi bedzie zaproszonych a ja mam ciasnote w domu i oni kawalek musza jechac wiec nieladnie im chociaz obiadu nie dac . ale moje meble kuchenne juz z kazda impreza i wyjazdem traca na wartosci haha ;p w zyciu sobie nie odloze ;p

To u nas wszyscy w jednym miescie, wiec obiadu nie robie :-) wpadaja na 16, a o 19-20 mamy juz posprzatane :-) ale u nas w rodzinie zawsze robilo sie na slodko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i mi tez Filip lazi wszedzie a ja pufy chowam pod lawe a on wlazi pod lawe i chce na tej pufie wstac i glowa w lawe wali az go misze wyciagac a ostatnio tako mialam wyniesc juz chodzik do piwnicy bo on i tak w nim nie chce siedziec bo go chyba ogranicza za bardzo ale sobie mysle nie wyniose bo tak jak wozek na dwor niose to z drugiego pietra musze i sobie mysle bede go wsadzala na te 2 minuty w tym chodziku zeby zniesc ten wozek bo w lozeczku nie bedzie stal jak mnie nie ma i poszlam ten wozek zniesc ja przychodze a firanki dwie obdarte na 2 zabkach sie trzymaly tylko i musialam zaczeoiac i zanim z nim wyszlam to bylam cala mokra.

Kulcia nie bardziej ostro niz moja mama czy Paweł on mnie tak zjebal ze zaczal krzyczec ze mi dziecko zabierze hehe .

no troche mamy bo sam brat Pawla ma zone i 4 dzieci i tak zliczyc to bedzie pewnie ze 30 ale mam nadzieje ze wszyscy nie przyjda haha ;p

a moj Filip tez dostal pchacz od chrzestnego co se mozna go za przeproszeniem w dupe wsadzic bo jest taki badziewny ze on go podnosi jedna reka a jak stanal to malo go nie polamal wiec bawi sie nim w lozeczku rzucajac go o nie haha [emoji14]

India znajde ten co widzialam na allegro i Ci wysle to chyba o taki Ci chodzi

Do góry