reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India my mamy autko po Lili, nowe bo ona wcale na nim nie jeździła i jak narazie czeka bo jeszcze jest za mala Zuzia(wstawię zdjęcie ale to jest robione jakieś miesiąc temu) i też ma takie ochraniacze żeby dziecko nie wypadło i rączkę z tylu, miało jeszcze taka platformę że się wstawało samochodzik i się bujal jak kolyska ale przy przeprowadzce gdzieś wcięło :)

1499167803-aaaaaa.jpeg

Sorki mój mąż się załapał asekuracyjnie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie wyrabiam z czytaniem;/

India ja w sumie chciałabym chodzić ale nie wiem czy to dobry pomysł, czy lepiej jeździk.
Chodzik w sensie że dziecko samo popycha, coś jak balkonik :D

Dzięki dzwoneczku :-)
Ale słodko Zuzia wygląda!

Kuleczki, no no, zębów nie ma, ale dziąsła ze stali ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Skórkę albo wywalal albo zjadal :)

Tak wszystko wsuwa pięknie.

Daje rade bo musi :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jakie słodkie dzieciaczki normalnie do schrupania:) jak fajnie Igi trzyma w łapkach ta nektarynke :)
India Ada też Ci wstaje przed 7 u nas też każdy dzień zaczyna się o tej porze :)

A ja muszę sie powstrzymać żeby chodzika nie kupić a już wczoraj miałam taki zamiar ale się opamietalam jak narazie :)

A czemu nie chcesz kupowac?

Ja wlasnie jesli juz to jezdzik kupie, ale poki co moze niech Ada zacznie ladnie stac. Probuje wstawac ale nogi jej jeszcze nie utrzymuja :-)

No masakra z tym wstawaniem, ona to sie od 5 juz zbiera do wstawania, ale staram sie nam przedluzyc sen jak dlugo sie da

reklama
no to moj Fifek kladzie sie spac przed 22 i wstaje o 5 . 6 to juz jest swięto. ;p a w miedzy czasie budzi sie po 10 razy w nocy az w koncu go niore do nas bo nie bedzie spania.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry