reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jejku jakie roczki wystawne hehe ja zawsze na słodko. Tort. Babeczki jakies ciasto i kawa/herbata. Teraz też tak będzie... O ile będę miała czas i siłę cos zrobic [emoji14]

no u mnie jak u mnie ale u Pawla zawsze robia imprezy i nas zapraszaja tylko ze oni maja domy wykonczone i w jadalniach robia albo w salonach a my poki co nie mamy gdzie i trzeba jakies miejsce znalezc ;)

India ja patrzylam ostatnio w sklepie dzieciecym i znalazlam taki fajny co mozna pchac i dziecko nie wypadnie bo takie boki sie zaklada a jak wieksze to soe sciaga ale tam kosztowal 215 zl a ja na allegro chyba za 115 znalazlam ale jeszcze chyba troszke odczekam moze za miesiac mu kupimy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki moja byla spokojna, a teraz hymmm czasem daje popalić, szczegolnie ze juz staje. No chwili nie mam bo przychodzi i wspina sie po nodze.

India ja tez lubie wspominać:)

Nadziejka fajna ta czapeczka:)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robie roczek w domu ale też robie sałatki i inne duperele :)

Nadziejka może ja za ostro zareagowałam w sumie... nie wiem.

Tyle osób macie? U mnie nie wiem ile będzie w sumie. Tort robie sama bo taniej. Mam pomysł juz nawet :) musze zrobić dekoracje jeszcze :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

India ale taki jezdzik pchacz? Igi chyba ma już... Kulcia ma prawda? Na kolanach go pchal wcześniej [emoji14]

Chodzi mi o autko, co sie juz poodpycha maluch nogami :-) bo w sumie na jednych aukcjach widzialam takie od 12m+ a na innych 2 lata+ i nie pamietam juz, ktory moment jest dobry.
Na pewno Radek nie mial dwoch lat jak na swoim zaczal smigac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zyciowa ja tez bym tak zrobila wlasnie w domu chociaz no na pewno bym cos zrobila do jedzenia procz salatek jakichs ,jakis rosol i tam cos na drugie z mieskiem i wystarczy ale no troche ludzi bedzie zaproszonych a ja mam ciasnote w domu i oni kawalek musza jechac wiec nieladnie im chociaz obiadu nie dac . ale moje meble kuchenne juz z kazda impreza i wyjazdem traca na wartosci haha ;p w zyciu sobie nie odloze ;p

Zyciowa ja tez bym tak zrobila wlasnie w domu chociaz no na pewno bym cos zrobila do jedzenia procz salatek jakichs ,jakis rosol i tam cos na drugie z mieskiem i wystarczy ale no troche ludzi bedzie zaproszonych a ja mam ciasnote w domu i oni kawalek musza jechac wiec nieladnie im chociaz obiadu nie dac . ale moje meble kuchenne juz z kazda impreza i wyjazdem traca na wartosci haha ;p w zyciu sobie nie odloze ;p

To u nas wszyscy w jednym miescie, wiec obiadu nie robie :-) wpadaja na 16, a o 19-20 mamy juz posprzatane :-) ale u nas w rodzinie zawsze robilo sie na slodko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
i mi tez Filip lazi wszedzie a ja pufy chowam pod lawe a on wlazi pod lawe i chce na tej pufie wstac i glowa w lawe wali az go misze wyciagac a ostatnio tako mialam wyniesc juz chodzik do piwnicy bo on i tak w nim nie chce siedziec bo go chyba ogranicza za bardzo ale sobie mysle nie wyniose bo tak jak wozek na dwor niose to z drugiego pietra musze i sobie mysle bede go wsadzala na te 2 minuty w tym chodziku zeby zniesc ten wozek bo w lozeczku nie bedzie stal jak mnie nie ma i poszlam ten wozek zniesc ja przychodze a firanki dwie obdarte na 2 zabkach sie trzymaly tylko i musialam zaczeoiac i zanim z nim wyszlam to bylam cala mokra.

Kulcia nie bardziej ostro niz moja mama czy Paweł on mnie tak zjebal ze zaczal krzyczec ze mi dziecko zabierze hehe .

no troche mamy bo sam brat Pawla ma zone i 4 dzieci i tak zliczyc to bedzie pewnie ze 30 ale mam nadzieje ze wszyscy nie przyjda haha ;p

a moj Filip tez dostal pchacz od chrzestnego co se mozna go za przeproszeniem w dupe wsadzic bo jest taki badziewny ze on go podnosi jedna reka a jak stanal to malo go nie polamal wiec bawi sie nim w lozeczku rzucajac go o nie haha [emoji14]

India znajde ten co widzialam na allegro i Ci wysle to chyba o taki Ci chodzi

Do góry