reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak :-) nie koniecznie z raczka do pchania, ale tak :-)
Fajny :-) wlasnie ja sie nie chce naciac na bubel jakis, chcialabym, zeby byl porzadnie wykonany i stabilny.
Juz mam zle doswiadczenia z lezaczkiem, ktory kupilam i ktory juz poszedl na smietnik.

U mnie teraz tez pogon za Ada, bo albo leci do kontaktow i kabli albo do dvd przy ktorym swieczka na spodeczku stoi albo jak gdzies czyjes klapki przyuwazy to tez leci od razu je żuć.... jak to jest, ze dzieci bardzoej od zabawek pociagaja te dorosle rzeczy.... zakazane ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

no to ja mam to samo kabli sie czepia no wlasnie w sumie wszystkiego czego nie powinien hehe ;p

booze on mi sie tak slini ze ja nie nadazam z przebieraniem go i praniem sliniakow...

no to jest niby ten sam co byl w tym sklepie i tam byly takie fajne one nawet dla dziewczynki byl super taki oczojebny róż strasznie mi sie podobał. ale to chyba to samo bo ta baba mowila ze jak powiem imie dziecka to za tydzien ta rejestracje z imieniem dostane ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

To, jesli bedziesz planowala zakup albo jak bedziesz miala jakis, na temat , ktorego bedziesz mogla wystawic opinie to daj znac :-)

Kulka, a Ty masz taki pchacz, tak? Czy tez jezdzik?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam taki. W sumie wolałabym sam pchacz. Ale to też luz.

1499167391-aaaaaa.jpeg
1499167402-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oki kochana dam znac ;)

Igi to je co mu nie dasz nie ? Filip tez uwielbia nektarynki ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry