reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale ten czas leci :-) Igi zaraz roczek skonczy i rozpocznie maraton urodzinowy

Jak patrze na nasze maluchy to sa juz takie duze i madre :-)
Madzia nawet tv oglada haha :-)

Ciesze sie, ze koedys trafilam do Was na kafeterie :-)
Chyba hormony mi buzuja ( oby nie ciaza) ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
a no Fifo drugi urodzinowy boze i znowu musimy zrobic gdzies jakies przyjecie bo nie ma gdzie ludzi zaprosic . jakby mi pomogly siostra z mama zrobic jakies dania gorace to tort zamowie jakies salatki zrobie i chyba wynajmiemy sale w domu kultury u mnie tam nawet beda mialy gdzie sie dzieci pobawic ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka to Wy az taka bibe robicie? Z goracymi daniami? :-)

To ja na latwizne - tort, ciastka i juz i w dodatku wszyscy sie ewakuuja po dwoch godzinach :-/ ( to akurat mi sie nie podoba)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

moj Fifo tez uwielbia ogladac tabaluge i te pociagi nie pamietam jak to sie nazywa tomek i przyjaciele czy cos takiego to juz wtedy go nie ma tak siedzi i oglada ;p

tzn dania gorace mam na mysli jakis obiad wiesz zupe i drugie i tyle ;)

To i tak duzo :-) ale moze macie taka tradycje rodzinna ;-)

Oj, uwielbialam z Radkiem Tomka ogladac tylko pozniej jak juz rozumial co oglada ;-) a w ogole najpierw ogladal Klub przyjaciol Myszki Miki i nic innego mu nie podchodzilo

Ada za to reaguje na niektore dzwieki z tv, np konkretna reklame lub poczatek bajki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyli coś w tym jest, moja póki co grzeczna aż się czasem martwię. Ale w szkole rodzenia ostatnio taki popis dała, że my w szoku bo NIGDY tak jej się nie zdarzyło. Aż laska obok się patrzyła co się dzieje w tym brzuchu.

My planujemy chrzciny na 1 urodziny więc jedna impreza mniej. Ale to dlatego że moja Mama jest za granicą i z urlopem i lotem to jest różnie, więc tak bezpieczniej będzie. Chociaż mam nadzieję że będzie w między czasie częściej.

Do góry