reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

no wlasnie nikt mi nie powoedzial ze bedzie latwo. jest ciezkim dzieckiem i ma ten charakter a moj blad ze cierpliwosc stracilam nie moge sobie tez pozwalac na to zeby mnie wyprowadzal z rownowagi. no ale czlowiek uczy sie na bledach.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a tak w ogole India to nie wiedzialam ze Twoj synio to taki maly wywrotowiec jak piszesz haha ;p

Nadziejka a w brzuchu jakim był dzieckiem? Spokojnym czy też rozrabiaka? Ciekawa jestem czy ta teoria się sprawdza, że jakie w brzuchu takie później jest.

Nie raz jeszcze stracimy cierpliwosc i niestety my nad soba tez musimy pracowac, zeby nie zwariowac ;-)
Ja nie raz mialam wyrzuty sumienia z powodu tego, w jaki sposob postapilam w trakvie awantury, ze daje sie poniesc emocjom, ze podnosze glos, ze czuje sie zla itp... i ciagle daze do idealu, ciagle sobie analizuje co powinnam zrobic/ powiedziec nastepnym razem. Wiem jak takie wyrzuty zjadaja, a najlepszym co mozna zrobic to uswiadomic sobie gdzie sie zawiodlo i postanowic poprawe i wcielac w zycie.
Ja jestem przerazona na mysl o buncie nastolatka, sama majax swiadomosc, ze jako dziecko swieta nie bylam.
To jest karma :-D msci sie na nas za nasze grzechy haha :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiki no wlasnie w brzuchu byl bardzo ruchliwy pamietam jak sie balam o to bo wydawalo mi sie ze on wcale nie spi i pytalam sie lekarza czy tak ma byc .

a tak w ogole India to nie wiedzialam ze Twoj synio to taki maly wywrotowiec jak piszesz haha ;p

On jest ogolnoe grzeczny, lubiany, mily i kulturalny, ale ma dyktatorskie zapedy i jest przez babcie zepsuty troche, bo uwaza, ze wszystko mu sie nalezy. Poza tym to zlosnik po tacie, jak ma napad to nawet nie ma sensu mu niczego tlumaczyc, dobiero jak sie uspokoi to jest w stanie zrozumienc sytuacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki, moja byla przez wiekszosc ciazy spokojna, a pod koniec dawala mi w kosc. I teraz tez jest wiercipieta i wariatem :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
ja bylam bardzo grzeczna wiec cierpie za Pawła grzeczy dzieciństwa bo on był podły teściowa mówiła ;p dzisiaj Filip jest nawet taki grzeczny czasami tam pojeczy ale nie ma tragedii wiec jeszcze bardziej mi glupio ze go pacnełam .
1499164444-aaaaaa.jpeg

przyszla nam czapa z ali;)

Do góry