reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to dzisiaj tortille zrobię :)

No dziwna jest. Powinna przeprosić za ten grzejnik generalnie bo jest nasz do cholery.

Ale co zrobić....no cóż jest maj i nie ma to jak grzać .

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Tatinka tulę cie mocno , wiem przez co przechodzisz przeszłam to samo w październiku 2015 i tez zarodek 7 tyg ! i po dwóch tygodniach powiedziałam muszę spróbować to najlepsze lekarstwo i zaszłam listopadzie w ciąże !!! Nie poddawaj sie ...
Aniaah buziaczki dla ciebie tez , i tez sie nie poddawaj ! Wiem ze to zależy od ludzi i ich psychiki , ja wiem ze bym próbowała do 43 lat dopóki mogę ! Trzeba wierzyć i byc silnym ! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Tatinka to straszne[emoji22] tyle Cię mocno.

Ja wróciłam od ginka. Ciąży nie ma, no ale wsumie planowaną @ mam miec w niedzielę to może jeszcze za wcześnie. Wg. Niej to faktycznie mogło być poronieniu i dała mi Luteinke na za zatrzymanie plamień i ew podtrzymanie ciazy jak teraz dostane okres po luteinie to znaczy ze nie zaszłam a jak nie dostanę i bede w ciazy to mam brać ja ciągle.

Tatinko, tak bardzo mi przykro. Waszystko naraz na głowę Ci się zwaliło. Musi być już tylko lepiej :-* kryzys zdarza się w każdym małżeństwie, oby Wam się ułożyło. Co do auta to rozumiem, że nie było ubepieczone od kradzieży? Co za ch... chodzą po tym świecie!!!!

oar8gox14frkl5vh.png

Dziewczynki brzuchate , jak z waszą garderobą ? Bo u mnie juz katastrofa ! Czy jesteście za strojem jednoczęściowym ? I co na lato ?

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Olu, u mnie tez masakra sie zaraz zrobi. Niby mam troche uzywanych ciuchow, ale jest tego malo i nie chce wydawac wiecej kasy. W swoje luzne ledwo wchodze i nie chce ich rozciagac. Na lato mam rybaczki i kilka bluzek na ramiaczka. Jak bedzie goraco kupie szorty. Chcialam kostium, ale jak patrze na moj tylek i nogi to raczej nie bede sie tak rozbierala.
A i mam troche dlugich sukienek, mysle, ze dadza rade

oar8gox14frkl5vh.png

India -ja tez katastrofa ze strojem kąpielowym , ale kupic cos muszę bo nie wchodzę do moich strojów do górnych części , do dolnych spoko .

w4sq9jcgl8bvvbsq.png

ja kupiłam sobie sryliard koszulek luzniejszych w większych rozmiarach... mam sukienki maksi jakieś. od Kulci odkupił am leginsy ciążowe i je katuje[emoji14]a spodenki to sobie użyje jakieś chyba... albo pójdę w turne po lumpach z nadzieją ze coś upoluje[emoji14]
zawsze mam spodnie w stylu hawajskim mojego S[emoji14]będę mu podkradala a strój mój będzie pewnie dobry na mnie dwuczęściowy. zresztą nigdzie nie wyjeżdżam a brzucha opalać i tak nie zamierzam ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry