reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Tatinka tulę cie mocno , wiem przez co przechodzisz przeszłam to samo w październiku 2015 i tez zarodek 7 tyg ! i po dwóch tygodniach powiedziałam muszę spróbować to najlepsze lekarstwo i zaszłam listopadzie w ciąże !!! Nie poddawaj sie ...
Aniaah buziaczki dla ciebie tez , i tez sie nie poddawaj ! Wiem ze to zależy od ludzi i ich psychiki , ja wiem ze bym próbowała do 43 lat dopóki mogę ! Trzeba wierzyć i byc silnym ! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniaah buziaczki dla ciebie tez , i tez sie nie poddawaj ! Wiem ze to zależy od ludzi i ich psychiki , ja wiem ze bym próbowała do 43 lat dopóki mogę ! Trzeba wierzyć i byc silnym ! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Tatinka to straszne[emoji22] tyle Cię mocno.
Ja wróciłam od ginka. Ciąży nie ma, no ale wsumie planowaną @ mam miec w niedzielę to może jeszcze za wcześnie. Wg. Niej to faktycznie mogło być poronieniu i dała mi Luteinke na za zatrzymanie plamień i ew podtrzymanie ciazy jak teraz dostane okres po luteinie to znaczy ze nie zaszłam a jak nie dostanę i bede w ciazy to mam brać ja ciągle.
Ja wróciłam od ginka. Ciąży nie ma, no ale wsumie planowaną @ mam miec w niedzielę to może jeszcze za wcześnie. Wg. Niej to faktycznie mogło być poronieniu i dała mi Luteinke na za zatrzymanie plamień i ew podtrzymanie ciazy jak teraz dostane okres po luteinie to znaczy ze nie zaszłam a jak nie dostanę i bede w ciazy to mam brać ja ciągle.
India9
Tatinko, tak bardzo mi przykro. Waszystko naraz na głowę Ci się zwaliło. Musi być już tylko lepiej :-* kryzys zdarza się w każdym małżeństwie, oby Wam się ułożyło. Co do auta to rozumiem, że nie było ubepieczone od kradzieży? Co za ch... chodzą po tym świecie!!!!
OlaMagda09
Dziewczynki brzuchate , jak z waszą garderobą ? Bo u mnie juz katastrofa ! Czy jesteście za strojem jednoczęściowym ? I co na lato ?
India9
Olu, u mnie tez masakra sie zaraz zrobi. Niby mam troche uzywanych ciuchow, ale jest tego malo i nie chce wydawac wiecej kasy. W swoje luzne ledwo wchodze i nie chce ich rozciagac. Na lato mam rybaczki i kilka bluzek na ramiaczka. Jak bedzie goraco kupie szorty. Chcialam kostium, ale jak patrze na moj tylek i nogi to raczej nie bede sie tak rozbierala.
A i mam troche dlugich sukienek, mysle, ze dadza rade
A i mam troche dlugich sukienek, mysle, ze dadza rade
OlaMagda09
India -ja tez katastrofa ze strojem kąpielowym , ale kupic cos muszę bo nie wchodzę do moich strojów do górnych części , do dolnych spoko .
OlaMagda09
Moje smaki-zachcianki ! Jeszcze potem lody
[emoji85][emoji175][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
[emoji85][emoji175][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Życiowa
ja kupiłam sobie sryliard koszulek luzniejszych w większych rozmiarach... mam sukienki maksi jakieś. od Kulci odkupił am leginsy ciążowe i je katuje[emoji14]a spodenki to sobie użyje jakieś chyba... albo pójdę w turne po lumpach z nadzieją ze coś upoluje[emoji14]
zawsze mam spodnie w stylu hawajskim mojego S[emoji14]będę mu podkradala a strój mój będzie pewnie dobry na mnie dwuczęściowy. zresztą nigdzie nie wyjeżdżam a brzucha opalać i tak nie zamierzam
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
zawsze mam spodnie w stylu hawajskim mojego S[emoji14]będę mu podkradala a strój mój będzie pewnie dobry na mnie dwuczęściowy. zresztą nigdzie nie wyjeżdżam a brzucha opalać i tak nie zamierzam
reklama
Życiowa
OlaMagda ja po lodowe rolady szłam jakąś godzinę temu[emoji14]