Dzień dobry, tak witam się o 4 rano.
Od kilku dni budzę się około 3 z myślami o opentaniu i innych dziwnych rzeczach, czasem śni mi się że mam okres , czasem że boli mnie brzuch. A boli i kręgosłup na dole boli właśnie okresowo. Leżenie na lewym boku powoduje duszności i kołatnie serca. To tyle u mnie,
- kulcia współczuje tego szukania, mam nadzieję że w końcu coś znajdziecie.
- tatinko tule Cię! zgłosiliście mam nadzieję porwanie. Kochana pogadaj z mężem , bo te jego dziwne zachowanie już za długo trwa.
- aniah ja widzę tą drugą kreskę. Weź test na wizytę. przyjaciółka, która pielęgniarstwo studiuje mowiła mi że jej koleżanka poroniła 6 razy!!!! w pierwszych tygodniach.... doktorka może inne badania Ci da.
- kamila gratki, ale Życiowa ma rację, za wcześnie na wizytę.
- olamagda ja to muszę kieckę na wesele kupić , bo zostałam zaproszona na 30 lipca

do tej kumpeli co Wam pisałam że wpadła.Póki co nic specjalnie na ciąże nie kupuję, a w lato nie zamierzam się opalać, bo czytałam że przebarwienia mogą się zrobić.Ewentualnie nóżki wystawię. Co do poduszki, mam nadzieję że nie leżysz na plecach zbyt długo, bo od tego może Cie boleć.
-India ja wczoraj przechodziłam apogeum patrząc w lustro, płacz i płacz. Nie mogę patrzeć na siebie...
-Życiowa 
dobry pomysł z tym pożyczaniem ubrań od faceta
Ja przed pójsciem lulu idę 2 razy siku, a chodzę spać ok 22, potem przed 3 wstaje i rano dopiero ok 7. Ale na począttku tak jak India po 3-4 razy wstawałam.