reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej mieszkanie lipa. Suterena. Standardowo super ale no...

Co do ubrań to moje na mnie dobre. Nie mieszcze się w dżinsy ale to małe Miki. Mam legginsy kilka par i tak to wszystko działa :) bluzy Nie dopne żadnej ale noszę rozpięte. Na lato mam kiecki i juz :) mało zostało wiec nie martwię się zbytnio.

Kurde ja przestałam swirowac przed wizytami. Pojutrze mam a nie czuje strachy[emoji14]

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
A co do tematu nocnych wypraw do toalety to u mnie i w pierwszej i w tej ciąży 3-4 wycieczki od samego początku. Czasami cud się zdarza i śpię do rana, czyli 5.20 i wtedy to już tak mnie pęcherz napierdziela, że nie ma przebacz

oar8gox14frkl5vh.png

Kulka, to lipa z tym mieszkaniem, a Twoja teściowa rzeczywiście ma dziwne jazdy.
Obyście znaleźli coś odpowiedniego

oar8gox14frkl5vh.png

A Ja Jutro mam morfologiie i to na cukrzyce berk [emoji13][emoji13][emoji13].. A we wtorek Ginecolog . Mi ostatnio nic nie dolega oprócz bólu kości ogonowej , ani zgagi ani nic . A Milka ino skacze w brzuchu :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Ano to ja akurat mam dzisiaj zgage, mam nadzieję, że to od sałatki. Narazie nie męczy bardzo, ale czuję.

oar8gox14frkl5vh.png

Dzień dobry, tak witam się o 4 rano.

Od kilku dni budzę się około 3 z myślami o opentaniu i innych dziwnych rzeczach, czasem śni mi się że mam okres , czasem że boli mnie brzuch. A boli i kręgosłup na dole boli właśnie okresowo. Leżenie na lewym boku powoduje duszności i kołatnie serca. To tyle u mnie,

- kulcia współczuje tego szukania, mam nadzieję że w końcu coś znajdziecie.

- tatinko tule Cię! zgłosiliście mam nadzieję porwanie. Kochana pogadaj z mężem , bo te jego dziwne zachowanie już za długo trwa.

- aniah ja widzę tą drugą kreskę. Weź test na wizytę. przyjaciółka, która pielęgniarstwo studiuje mowiła mi że jej koleżanka poroniła 6 razy!!!! w pierwszych tygodniach.... doktorka może inne badania Ci da.

- kamila gratki, ale Życiowa ma rację, za wcześnie na wizytę.

- olamagda ja to muszę kieckę na wesele kupić , bo zostałam zaproszona na 30 lipca :D do tej kumpeli co Wam pisałam że wpadła.Póki co nic specjalnie na ciąże nie kupuję, a w lato nie zamierzam się opalać, bo czytałam że przebarwienia mogą się zrobić.Ewentualnie nóżki wystawię. Co do poduszki, mam nadzieję że nie leżysz na plecach zbyt długo, bo od tego może Cie boleć.

-India ja wczoraj przechodziłam apogeum patrząc w lustro, płacz i płacz. Nie mogę patrzeć na siebie...

-Życiowa :D dobry pomysł z tym pożyczaniem ubrań od faceta:D

Ja przed pójsciem lulu idę 2 razy siku, a chodzę spać ok 22, potem przed 3 wstaje i rano dopiero ok 7. Ale na począttku tak jak India po 3-4 razy wstawałam.

KasiuMarysiu, nie ma co płakać, po ciąży wrócimy do formy ;-)
Opętania... Czytałam książkę, w której pisali, żeby o nich nie myśleć, więc nie myśl o nich :-) !

Ja ostatnie miesiące pierwszej ciąży, czyli październik i listopad przechodziłam w polarze męża zamiast kurtki. Ale na pożyczanie spodni nie wpadłam ;-)

A co do wesela. Ja mam termin z OM na 12.10,.z genetycznego na 8.10,.a 01.10 ślub szwagra :]. Szczerze wątpie, że się w coś zmieszczę.

oar8gox14frkl5vh.png

KasiuMarysiu wyślę Ci moje foto w bieliźnie to będziesz płakać. Ja się nie przejmuje. Po co. Synka mam w brzuchu i to najważniejsze. Zresztą już wcześniej byłam gruba wiec to kwestia przyzwyczajenia. Nogi mam brzydkie w ciazy jak cholera. Brzuch zapomnij o świetle dziennym :) cycki niechcij. Ale czy to ważne. ...

Brzucha nie wolno na słońce w ciąży wystawiać. Dziecko dostaje za dużo Wit d i kosciec się źle wytwarza. Ciemiaczko może się źle zrosnac.

No z mieszkania taka lipa ale co poradzę. Szukamy. To z wczoraj jakby miało niższa cenę to bym brala. 300 zł mniej i serio bym brala. Mąż i tak dzisiaj musi zadzwonić jej powiedzieć co i jak więc może napomknie o tym. No cóż. Jeszcze trochę wytrzymam.

Ja spać nie mogę wkurwa mam jak nie wiem. Suka teściowej ma cieczke i mój bokser dostaje wariacji. Nic nie je i 24h piszczy . Szlag trafia. W nocy myślałem ze go rozwale. Mój mąż oczywiście śpi i nic go nie rusza :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Dziewczyny ja juz od 8h30 siedzę w labolatorium i na tą cukrzyce tą glukozę piłam , pobrali krew o 9h o 10h i zas o 11h bedą brać , chyba sie zerzygam ze tak powiem musiałam wypić 3 szklanki wody z cukrem 80g glukozy [emoji30][emoji30][emoji40][emoji40][emoji40][emoji85][emoji85][emoji85][emoji14][emoji14][emoji14] strasznie mam mdlosci !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

Do góry