reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak i nie akceptują psów wiec odpadło. Ale i tak było małe :) dzisiaj jedziemy oglądać inne w apartamentach karpacz i budynek jest piękny i wygląda naprawdę bombowo. Mieszkanie od dewelopera, nie umeblowane tylko zabudowa kuchenna i sprzed agd wiec w sam raz dla nas :) dwa pokoje i osobne wyjście przez taras wiec super. Psa akceptują :) trochę cena wysoka ale ogrzewanie nas nie obchodzi a to ważne. W sumie 300 zł więcej nam wyjdzie niż tam gdzie mieszkalismy. Czyli nie ma lipy. Trochę się boimy ale z drugiej strony mąż mój mało nie zarabia , ja mam pensje z zusu no i firma ma przecież zarabiać nie? W tej chwili są to małe zarobki z firmy ale działa krótko na legalu wiec mam nadzieje ze będzie się kręcić. Kiepsko trochę ze płacimy deweloperowi a nie na kredyt ale cóż. Kredyt za rok i własne dziadostwo kupimy :) liczę na to ze w tym mieszkaniu będzie prysznic bo nie lubię wanny a z brzuchem w wannie jest katastrofa . Tu u teściowej mam małą Wanienka narożna i mecze sie jak głupia.

Ania no to zastanawiające z tym testem... cholera mam nadzieje , że w końcu się zapylisz kochana i nie będziesz musiała wprowadzać nowego planu tylko jeszcze nowszy. Z karmieniem piersią , poeluchami i wózkami :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Co do morza to ja odkąd zaszłam mam zachcianke jechać nad polskie morze. Nie gdzie indziej tylko tu do nas. A w górach mieszkam... hehe

ckaiskjoh9smc8po.png

Dziekkuje kochane, po raz setny za wsparcie i odpowiedzi ;**

Kreska wyszla po dokladnie 4 minutach od zrobienia. Blada, ale wyszla, sciemniala jak test wysechl. W miedzy czasie nie mialam watpliwosci ze to i tak nic z tego, bo dostalam mocnego, ciemnego krwawienia. M.robil badanie, wyniki w polowwie normy, uznane za bardzo prawidlowe. Niemniej to bylo rok temu, wiec moze warto bylo by powtoorzyc. Ale juz naprawde powiem Wam rece mi opadaja, i tak jak mowilam ukladam juz alternatywne plany na nakblizsze zycie, ktore przynajmniej troche mnie ppodnosza na duchu.

India, morze niesamowicie lubie! Mariolka ma to szczescie ze nad morrzem mieszka, ohoh! Zreszta gory tez kocham, wiec jakbym miala wybierac , to wybralabym i jedno i drugie :D akurat jak mieszkam w centrum Polski to ww zasadzie droga taka sama w jedna i druga strone ;)

CzarnaMadziu, looo, to musze do Twojego meza podeslac mojego, bo on sie zbiera do powrotu do cwiczen i robienia rzezby, ale zbiera sie juz z pol roku. Jak cwiczyl, to ojejuniuuu, ale praca, studia, nie mial kiedyy, odpuscil, no i brzusiu sie zaokraglil :D

Kseniu, dzwoniliscie juz za mieszkaniem, ktore Wam sie spodobalo? Kiedy bedzie cos wiadomo? Trzymaam kciukasy! Ceny mam naadzieje nie sa jakies wygorowane?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A to Aniu widzisz nie wiedziałam:(
Kurcze strasznie mi przykro... może to biochemiczna była? A bierzesz progesteron? Moze za niski jest i ciąża nie może się utrzymać. Koniecznie sobie zbadaj:))
Jak mąż miał bardzo dobre nasienie to nie na co robić ponownie bo pewnie nic się złego z nim nie stalo:) chyba ze zmienił o 180 stopni swój styl życia i zaczął palić, strzelać na zamkniętej strzelnicy i przesiadać w saunie:p
Mój mąż z bardzo kiepskim nasieniem ( właśnie przez ołów we krwi) mnie zapłodnienia wiec i Twojemu ta sztuka się uda:)

Mój synek ma 10 miesięcy Kulko:))
Na forum wchodzę z doskoku, lepiej się czuje jak ciągle nie czytam i nie myślę że fajnie by było zajść... nie mam oczekiwań co do miesiąca, daty i dnia poczęcia dziecka;) Nie ważne czy pojawi się w dzień matki, ojca, walentynki, urodzinki, czy swieta:) To i tak będzie jeden z najpiękniejszych dni w moim zyciu:)
Mój mąż mnie bardzo wspiera, nawet mamy juz imię dla naszego drugiego syna:)
Michał jak drugi Archaniol:))

Tatinka, przytulam Cie mocno. Nic nie opisze Twojego bolu i na pewno zadnee slowa Cie nie pociesza.. Ale jeszcze bedziesz tulic swoje drugie dziecie. Juz niedlugo...
Kryzys az taki, ze ucieklaas od meza? Jejku, co sie stalo? Spokojnie. Ulozcie wszystko..!

Kseniu, loo, jak to ladnie brzmi - apartamenty! Karpacz! Miodzio :D to Tatinka, Czarnuszka, Zyciowa i Kulccia sa teraz prawie obok siebie!

Obys miala racje. Ze sie zapyle i bede wszystkie trudy i radosci macierzynstwa brac naa swoje baarki, ot co! ;*

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tatinko kochana. Przykro mi bardzo. Obyś nie musiała juz przechodzić tego. Ciężko Ci na pewno. Nie umiem sobie wyobrazić jak bardzo. Jestem z Tobą sercem.

Co do samochodu to co za dziady!!!!! W głowie się nie miesi! Masakra.

Madziu no to maluszek kochany :) po pierwszej ciąży dużo czasu nie minęło wiec pewnie niedługo się uda druga :)

ckaiskjoh9smc8po.png

No oby to faktycznie były apartamenty haha moja mama najlepsza. Dzwoniłam do niej i jej mówię takie a takie w Karpaczu. A ona no daj spokoj karpacz to taki kawał od Jeleniej będziesz miała do mnie dalej! A sama się 1.5 miesiąca temu wyprowadziła do sosnowca xD

Ania na pewno będziesz. I będziesz jeczec nam tu na forum ze niewygodnie i boli i swędzi i denerwuje i sikać co chwila i dosyć juz heheh życzę Ci tego kobieto! Niech Ci będzie tak źle ze aż wspaniale z wielkim brzuchem jak arbuzy !!

ckaiskjoh9smc8po.png

Tatinka - aż mi łezka poleciała...
Bardzo mi przykro, uwierz:(
Ale jestem pewna że teraz będzie tylko lepiej! Musi być! Pamiętaj ze Bóg daje jednym szczęście a drugim ogromna siłę. Ci którzy dostali siłę sami sobie te szczęście zdobędą i będą mieć z tego ogromną satysfakcję i docenia wartość tej wygranej! A szczęściarze że będą zawsze tylko szczęściarzami...

A co się dzieje z mężem?

tatinka kochana :* wysyłam moc przytulakow :*

złodziejstwo je**ne. ..ech. może się uda odzyskać,oby!!

Czarna Madzia :* ciesze się ze cie widze/czytam :* fajnie ze wyluzowałas ;)

Kulcia ale daleko 20km? no kurde to jest 20km autem przecież. .. oby wam się trafiło wymarzone :) i żeby za rok się udało z kredytem wszystko załatwić :)

ej a ja nie sikam co 5min... w nocy w ogóle nie wstaje... dziwnie. ..

ogarnelam duży pokój i biorę się za obiad jakiś :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja sikam w nocy jakoś 4 razy i w dzień jakiś pierdyliard :)

Ja to kurde nie mam mocy dzisiaj. Leżę w pizamie w wyrze do tej pory. Na dole słyszę jak teściowa grasuje, ma chyba zły humor heheh jebie drzwiami jak dzika. Ona ma coś nie halo. Zabrala się za rabanie drewna cholera wie po co i pewnie dlatego jest zła bo nikt jej nie pomaga a poza tym wczoraj zepsuł się grzejnik którym sobie grzala dupe . My go kupiliśmy żeby łazienkę grzać a ta kobieta sobie na cala noc włączyła i się dziwi ze się spalil. Od 2 miesięcy chodził co noc heh nie wiem po co w sumie. Poza tym jej młodszy syn zapomniał kupić wyborcza i jak wracaliśmy z miasta to już nigdzie nie było i dostała wscieku hahaha i jezdzila po tych samych sklepach żeby zobaczyć czy czasem nie klamalismy

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Kulcia ooo masakra hahahaha
ja to za mało pije i pewnie dlatego nie sikam. .. zawsze problem miałam z piciem (hahaha jak to brzmi)... musze się zacząć bardziej pilnować. w pon idę na badania a w środę do gina wiec zobaczymy czy to moje nie picie i mało jedzenie ma negatywny wpływ na wyniki... oby nie bo nie wyobrażam sobie zęby się zmuszać do czegokolwiek :(
ok idę gotować jakiś obiad normalny. ..

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Do góry