Mamakulka
Fanka BB :)
Tak i nie akceptują psów wiec odpadło. Ale i tak było małe dzisiaj jedziemy oglądać inne w apartamentach karpacz i budynek jest piękny i wygląda naprawdę bombowo. Mieszkanie od dewelopera, nie umeblowane tylko zabudowa kuchenna i sprzed agd wiec w sam raz dla nas dwa pokoje i osobne wyjście przez taras wiec super. Psa akceptują trochę cena wysoka ale ogrzewanie nas nie obchodzi a to ważne. W sumie 300 zł więcej nam wyjdzie niż tam gdzie mieszkalismy. Czyli nie ma lipy. Trochę się boimy ale z drugiej strony mąż mój mało nie zarabia , ja mam pensje z zusu no i firma ma przecież zarabiać nie? W tej chwili są to małe zarobki z firmy ale działa krótko na legalu wiec mam nadzieje ze będzie się kręcić. Kiepsko trochę ze płacimy deweloperowi a nie na kredyt ale cóż. Kredyt za rok i własne dziadostwo kupimy liczę na to ze w tym mieszkaniu będzie prysznic bo nie lubię wanny a z brzuchem w wannie jest katastrofa . Tu u teściowej mam małą Wanienka narożna i mecze sie jak głupia.
Ania no to zastanawiające z tym testem... cholera mam nadzieje , że w końcu się zapylisz kochana i nie będziesz musiała wprowadzać nowego planu tylko jeszcze nowszy. Z karmieniem piersią , poeluchami i wózkami
Ania no to zastanawiające z tym testem... cholera mam nadzieje , że w końcu się zapylisz kochana i nie będziesz musiała wprowadzać nowego planu tylko jeszcze nowszy. Z karmieniem piersią , poeluchami i wózkami