reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kamila, gratulacje! Oby wszystko sie dobrze dalej szlo! <3

Pokaze Wam moj test zrobiony w dzien @ w tamtym cyklu. Podkreslam, TEST Z TAMTEGO CYKLU! Ja tam widze kreske, a na zywo jest ewidentna druga.

1463519113-1d1mld.jpeg

A pozniej wiece jak bylo.. zaraz @. W styczniu mialam adekwatna sytuacje. Jak myslicie, moze moim problemem nie jest samo zajscie..? Przepraszam za odgrzwbywanie starych brodow..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniu musiałabym ostro wszystko monitorować wraz z lekarzem. Chyba chodzić na betę od najwcześniejszych chwil po prostu. Nie wiem jak inaczej by się dało w sumie to robić ...

Bo przecież jesteś zdrowa , Twój mąż również wiec problemów teoretycznie nie powinniście mieć.

ckaiskjoh9smc8po.png

India w lipcu się wybierasz nad morze?
mi się marzy ale nie damy rady w tym roku... ech w tamtym tez nie daliśmy[emoji14]ale trzy lata temu było fajnie w prawdzie nie nas morzem ale pojezdzilismy i mieliśmy rozrywki :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Tak, jedziemy w ostatnim tygodniu lipca do Łeby i właśnie obawiam się jak to zniosę :-)

oar8gox14frkl5vh.png

Kamila, gratulacje :-) to bardzo bardzo wczesna ciąża. Daj znać po wizycie oczywiście czy lekarz dał Ci skierowanie.

Aniu, kurcze, skoro była druga kreska to hcg było. Może rzeczywiście warto się temu przyjrzeć. A powiedz, bo nie pamiętam, czy Twój badał nasienie? Bo jeśli zdarzają Ci się biochemiczne to może z plemnikami coś?

oar8gox14frkl5vh.png

Aniu kochanie przychodzę specjalnie do Ciebie:*
Nie przejmuj się tym testem!
On już po godzinie jest niewazny:)
Mi też dwa cykle temu po kilku godzinach wyszła druga kreska a ciąży jak nie było tak nie ma:))
Znam tysiące takich sytuacji gdzie druga krecha pojawia się po jakimś czasie i to bardzo wyrazna a ciazy nie było. Jeśli od razu nie wyjdzie druga krecha znaczy ze test jest negatywny i do kosza z nim!:)
Nie przyglądać się nie przechowywac:)
Chyba ze pozytywny czego wiesz ze Ci bardzo zycze:*
Nam weteranka musi się w końcu udać! :))
Bo widzę ze zachodzą głównie Panie za pierwszym rzutem...

Madziu u Ani to jest test z przed kilku cykli ale kreska nie wyszła po czasie dlatego się zastanawiała.

Opowiadaj co u Ciebie? ;) jak starania?

ckaiskjoh9smc8po.png

A to Ania nie napisała w wiadomości:)
Aniu to zdjęcie jest robione zaraz po zrobieniu testu czy jakiś czas po?

A u mnie wszystko po staremu:)) Mojego męża faszeruje teraz Androvitem i L-karnityna:)
Przy okazji zamierza poprawić formę wiec będę miała jeszcze wieksze ciacho w dom:)
Syn ma teraz okres jęczenia i płaczu za nami... wiec nawet z pokoju nie da się wyjść:p

No ja tak to zrozumiałam apropo testu.

Ja to jak KasiaMarysia preferuje szczypiorek :D

A synek teraz 2 lata kończy? Bo fotek żadnych nie widzialam w sumie i nie pamiętam, przepraszam.

Czytasz na bieżąco czy wpadasz jak burza :p? Bo my tak falowo piszemy :) albo nic albo sto stron.

ckaiskjoh9smc8po.png

Dziekkuje kochane, po raz setny za wsparcie i odpowiedzi ;**

Kreska wyszla po dokladnie 4 minutach od zrobienia. Blada, ale wyszla, sciemniala jak test wysechl. W miedzy czasie nie mialam watpliwosci ze to i tak nic z tego, bo dostalam mocnego, ciemnego krwawienia. M.robil badanie, wyniki w polowwie normy, uznane za bardzo prawidlowe. Niemniej to bylo rok temu, wiec moze warto bylo by powtoorzyc. Ale juz naprawde powiem Wam rece mi opadaja, i tak jak mowilam ukladam juz alternatywne plany na nakblizsze zycie, ktore przynajmniej troche mnie ppodnosza na duchu.

India, morze niesamowicie lubie! Mariolka ma to szczescie ze nad morrzem mieszka, ohoh! Zreszta gory tez kocham, wiec jakbym miala wybierac , to wybralabym i jedno i drugie :D akurat jak mieszkam w centrum Polski to ww zasadzie droga taka sama w jedna i druga strone ;)

CzarnaMadziu, looo, to musze do Twojego meza podeslac mojego, bo on sie zbiera do powrotu do cwiczen i robienia rzezby, ale zbiera sie juz z pol roku. Jak cwiczyl, to ojejuniuuu, ale praca, studia, nie mial kiedyy, odpuscil, no i brzusiu sie zaokraglil :D

Kseniu, dzwoniliscie juz za mieszkaniem, ktore Wam sie spodobalo? Kiedy bedzie cos wiadomo? Trzymaam kciukasy! Ceny mam naadzieje nie sa jakies wygorowane?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
madzia moj synek ma to samo:(ale jak mnie nie widzi to sie grzecznie bawi z babcia..wchodze i juz tylko do mnie na rece i koniec:(taka faza musi przejsc i juz:(mojemu jeszcze do tego zeby wychodza:(

kamila serdecznie ci gratuluje!!!

auto nam ukradli!!stalo pod balkonem i nie ma rano..no noz sie otwiera..ale auto to tam...bylo duzo rzeczy jak np nosidelko tymka plyty wiertarka i inne narzedzia.ech:(

ja was dziewczynki czytam ale nie odnosilam sie do tematow ciuchow kosmetykow dla dzieci bo serce za bardzo jeszcze boli:(
ja juz jestem po wszystkim..nie chce w zyciu tego przechodzic jeszcze raz:(

do tego jest wielko kryzys z mezem..przyjechalam z tymkiem do rodzicow do szkalrskiej bo nie moge juz:(
jak sie wali to sie wali wszystko..

a w ogole to byl zarodek i przestal sie rozwijac w 7-8 tygodniu..widoku tej fasolki nie zapomne do konca zycia:(

Do góry