kasiamarysia wspolczuje tych koszmarow..za duzo przezywasz i pozniej nie mozesz spac..musisz cos zrobic zeby nie myslec o tym zlym i sie odprezyc!
dziewczyny wy nie narzekajcie na figury!!wszystko wroci do normy po ciazy..ja tez w tymkiem jak bylam to chodzilam czesto w rzeczach meza..a figura nie jest najwazniejsza!!!
mamakulka z tym mieszkaniem to wspolczuje
taka wielka niewiadoma,chcialabym ci jakos pomoc ale nie znam nikogo kto by mial fajne mieszkanie do wynajecia w tych okolicach
mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie!!!zycze ci tego bo spokoj jest ci teraz potrzebny a nie szukanie mieszkania...!
ja dziewczynki sie chyba wypisuje..nie dlatego ze was nie chce czytac,bo polubilam kazda z was i wszystkie razem..ale chyba sie rozwiode z mezem wiec drugiej dzidzi nie bedzie...nie bede wam tu pisala dlaczego bo mi naprawde wstyd ze mezczyzna ktorego wybralam tak sie zachowuje
mam zlamane serce ale chyba jeszcze wiekszy gniew
juz sama nie wiem..no nic bede z tymkiem sama i sobie poradze.
wiec dziekuje wam dziewczynki bardzo za wsparcie i przy staraniach i pozniej przy stracie ciazy.
zycze kazdej z was szczescia!!zdrowka i slonca w waszym zyciu!niech sie kazdej z was uklada tak jak sobie tego zyczycie!!!!
macie byc szczesliwe
caluje was:*