reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny ja juz od 8h30 siedzę w labolatorium i na tą cukrzyce tą glukozę piłam , pobrali krew o 9h o 10h i zas o 11h bedą brać , chyba sie zerzygam ze tak powiem musiałam wypić 3 szklanki wody z cukrem 80g glukozy [emoji30][emoji30][emoji40][emoji40][emoji40][emoji85][emoji85][emoji85][emoji14][emoji14][emoji14] strasznie mam mdlosci !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png
Raz słyszałam że dobrze jest mieć cytryne ze sobą i przegryzac żeby zabić ten słodki smak :)
Bądź dzielna dla Milenki :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu nie wszędzie pielęgniarki pozwalają na cytryna. Ja przeżyłam bez :) bałam się a czułam się ok.

Mnie dziś trochę boli w krzyżu z prawej strony , dziwnie tak jakbym miała nadwyrezone. Maluch jak zwykle się zachowuje wiec spoko. Bez paniki bo jutro wizyta hehe mąż się w pracy zamienił i idzie ze mną , odkąd ruchy widzi i czuje to chyba bardziej realne dla niego jest to dziecko haha

Dzisiaj przeprowadzamy dwie rozmowy o pracę :D

ckaiskjoh9smc8po.png

Juz po ! Nareszcie ! Wyniki mam popołudniu na stronie labolatorium .
Teraz siędzie w knajpie na tarasie w słonku i pije kawę i croissanty jem [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
w4sq9jcgl8bvvbsq.png

A mnie mdli od samego czytania postow o glukozie. Fuj.... Ale az 3 szklanki?.u nas przy 75g w jednym kubku wszystko daja i zabraniaja popijac

oar8gox14frkl5vh.png

kasiamarysia wspolczuje tych koszmarow..za duzo przezywasz i pozniej nie mozesz spac..musisz cos zrobic zeby nie myslec o tym zlym i sie odprezyc!

dziewczyny wy nie narzekajcie na figury!!wszystko wroci do normy po ciazy..ja tez w tymkiem jak bylam to chodzilam czesto w rzeczach meza..a figura nie jest najwazniejsza!!!

mamakulka z tym mieszkaniem to wspolczuje:(taka wielka niewiadoma,chcialabym ci jakos pomoc ale nie znam nikogo kto by mial fajne mieszkanie do wynajecia w tych okolicach:(mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie!!!zycze ci tego bo spokoj jest ci teraz potrzebny a nie szukanie mieszkania...!

ja dziewczynki sie chyba wypisuje..nie dlatego ze was nie chce czytac,bo polubilam kazda z was i wszystkie razem..ale chyba sie rozwiode z mezem wiec drugiej dzidzi nie bedzie...nie bede wam tu pisala dlaczego bo mi naprawde wstyd ze mezczyzna ktorego wybralam tak sie zachowuje:(mam zlamane serce ale chyba jeszcze wiekszy gniew:(juz sama nie wiem..no nic bede z tymkiem sama i sobie poradze.

wiec dziekuje wam dziewczynki bardzo za wsparcie i przy staraniach i pozniej przy stracie ciazy.
zycze kazdej z was szczescia!!zdrowka i slonca w waszym zyciu!niech sie kazdej z was uklada tak jak sobie tego zyczycie!!!!
macie byc szczesliwe:):)caluje was:*

reklama
kasiamarysia wspolczuje tych koszmarow..za duzo przezywasz i pozniej nie mozesz spac..musisz cos zrobic zeby nie myslec o tym zlym i sie odprezyc!

dziewczyny wy nie narzekajcie na figury!!wszystko wroci do normy po ciazy..ja tez w tymkiem jak bylam to chodzilam czesto w rzeczach meza..a figura nie jest najwazniejsza!!!

mamakulka z tym mieszkaniem to wspolczuje:(taka wielka niewiadoma,chcialabym ci jakos pomoc ale nie znam nikogo kto by mial fajne mieszkanie do wynajecia w tych okolicach:(mam nadzieje ze w koncu cos sie znajdzie!!!zycze ci tego bo spokoj jest ci teraz potrzebny a nie szukanie mieszkania...!

ja dziewczynki sie chyba wypisuje..nie dlatego ze was nie chce czytac,bo polubilam kazda z was i wszystkie razem..ale chyba sie rozwiode z mezem wiec drugiej dzidzi nie bedzie...nie bede wam tu pisala dlaczego bo mi naprawde wstyd ze mezczyzna ktorego wybralam tak sie zachowuje:(mam zlamane serce ale chyba jeszcze wiekszy gniew:(juz sama nie wiem..no nic bede z tymkiem sama i sobie poradze.

wiec dziekuje wam dziewczynki bardzo za wsparcie i przy staraniach i pozniej przy stracie ciazy.
zycze kazdej z was szczescia!!zdrowka i slonca w waszym zyciu!niech sie kazdej z was uklada tak jak sobie tego zyczycie!!!!
macie byc szczesliwe:):)caluje was:*
Nie chce naciskać i być nachalna ale może jak nam powiesz jakieś szczegóły, ponarzekasz na męża to Ci ulży a i my będziemy mogły wyrazić swoje zdanie, jakoś pomóc. Od tego tu jesteśmy a nie tylko od nakrecania na ciążę :*

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry