reklama
Ogórek kiszony podstawa
Ja sloiki kiedyś dawałam od dawna gotuje zupy normalne tylko bez kostek i tych dupereli na dobrym miesku mama mi przywozi dosalam mu w misce juz ta rozowa sola
Ale je ta sama co ja:-)
Bo zdecydowanie woli moje zupy potrafi pol miski zjeść
Wczoraj krupnik robilam
Sloki to owoce kupuje i tubki ale normalne tez mu daje
Duzo rzeczy je tych co my ale tez nie wszystko jeszcze daje
Viola pracujesz to tez jest inaczej czasem czlowiek nie ma sily ugotowac juz jak wroci z pracy bo inne obowiazki czekaja
Ja sloiki kiedyś dawałam od dawna gotuje zupy normalne tylko bez kostek i tych dupereli na dobrym miesku mama mi przywozi dosalam mu w misce juz ta rozowa sola
Wczoraj krupnik robilam
Viola pracujesz to tez jest inaczej czasem czlowiek nie ma sily ugotowac juz jak wroci z pracy bo inne obowiazki czekaja
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Moja to nic nie chciała jeść ani zup ani miesa tylko kaszki, zaczęła dopiero w 13/14 miesięcu. Serów ani jaja nie dostaje ze względu na podejrzenie alergii.
Ja jem to co Magda, zupa jest albo jarzynowa albo krupnik, 2 danie gotuje zawsze ale różne rzeczy i najczęściej nie nadają się dla Magdy, bo smsżnego nie daje jej.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem to co Magda, zupa jest albo jarzynowa albo krupnik, 2 danie gotuje zawsze ale różne rzeczy i najczęściej nie nadają się dla Magdy, bo smsżnego nie daje jej.
Ewarut
JA mam 22km . Ale w niedziele busyty nie jeżdżą a my nie mamy samochodu ...
A co do restauracji to polecam tą Link do: Espresso Ristorante: Strona główna
A co do restauracji to polecam tą Link do: Espresso Ristorante: Strona główna
Ewarut
Moim zdaniem dziecko powinno jeść wszystko to co my tylko nie pikatne i nie produkty gotowe ze sklepu.Ogórek kiszony podstawa
Wczoraj krupnik robilam
Za bardzo nie wierzę tym słoiczka , że są takie bez chemiczne
Ja jeszcze na koniec duzo natki pietruszki sypieMoja to nic nie chciała jeść ani zup ani miesa tylko kaszki, zaczęła dopiero w 13/14 miesięcu. Serów ani jaja nie dostaje ze względu na podejrzenie alergii.
Kiedyś czytałam ze badali sloiki pod katem pestycydow to mialy wiecej niz te warzywa ze sklepuMoim zdaniem dziecko powinno jeść wszystko to co my tylko nie pikatne i nie produkty gotowe ze sklepu.
Za bardzo nie wierzę tym słoiczka , że są takie bez chemiczne
I zeby sie nie bac jak sie nie swojego ogrodka
ale nie wiem dokładnie które bo niby hipp to bio .
I nie wiem tez ile w tym prawdy
Ale to ze strony who
India9
Dobre dania
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną
Zupa tylko dla Ady [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.
Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...
Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, zgadzam sie, w tygodniu po pracy kazda minuta jest tak wypelniona, ze do zasniecia dzieciakow nie ma na wet pol sekundy wolnego dla siebie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama