reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja nie gotuję dzisiaj, chcę ogarnąć chatę żeby jutro za zdjęcia się zabrać, tyle odciagam.
Odmroże kotleta albo łopatkę.
O kasza mniam ale nie zrobię bo dla samej siebie mi się nie opłaca, mąż nie lubi. Jutro też nie gotuję bo będzie swojska kiełbasa i będziemy grillować.

W poniedziałek mamy bioderka, w środę idę do fryzjerki, podjęłam decyzję że ścinam włosy, teraz już ostatecznie. A w czwartek szczepienie. To w piątek znów nagotuje i zamroże jak Wiki pozwoli :)

reklama
Violcia spaghetti jest w sloiku tez :-)
Wiem wiem ale chodziło mi o to że to nasze to takie bardziej przyprawione.

Ja jestem dziś i jutro w pracy. Na dziś zrobiłam obiad wczoraj ale dziś muszę posprzątać więc obiadu nie robię. Niech się mój martwi. Pewnie będzie coś zamawiał

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ostatnio się osłabiły strasznie a po 2 nie mam czasu ich dobrze wyczesać, żeby się nie plątały to warkocza robię i zapinam, jeszcze teraz czapka zimą, odżyją trochę to na wiosnę ufarbuje może pierwszy raz i jakaś zmiana.

Wiola mój to by tylko na zamawianym żyl,on nie lubi obiadow tzn kasza, ryż nie dotknie a ziemniaki to tylko pieczone lub frytki, zwykłe raz w miesiącu. Woli mięso z chlebem. Dla mnie to nie obiad :)

Ola ostatnio się osłabiły strasznie a po 2 nie mam czasu ich dobrze wyczesać, żeby się nie plątały to warkocza robię i zapinam, jeszcze teraz czapka zimą, odżyją trochę to na wiosnę ufarbuje może pierwszy raz i jakaś zmiana.

Wiola mój to by tylko na zamawianym żyl,on nie lubi obiadow tzn kasza, ryż nie dotknie a ziemniaki to tylko pieczone lub frytki, zwykłe raz w miesiącu. Woli mięso z chlebem. Dla mnie to nie obiad :)

Ja kiedys scielam pozniej tak zalowalam
Suszyc nie lubię bo sie dlugo susza :( ale krótkie to samo a myslalam ze bedzie szybciej odrosly szybko i wlasnie slabe mialam po porodzie jakis czas wypadaly ze az sie przestraszylam po myciu ,widac nie bylo ale ile zbieralam podlogi teraz juz ok samo przeszlo hormony chyba :-)
Ale zmiana zawsze fajna a moze jeszcze ladniej będzie a kolor jaki chcesz?

Ja co chwile scinam wlosy, ale ja mam tak cienkie, ze dlugie wygladaja fatalnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem jeszcze na jaki mam parę siwych i mnie drażnią.
Teraz są takie
IMG_20171202_152129144~2.jpg

Załączniki

• IMG_20171202_152129144~2.jpg
    IMG_20171202_152129144~2.jpg
    171,2 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Do góry