reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja nie gotuję dzisiaj, chcę ogarnąć chatę żeby jutro za zdjęcia się zabrać, tyle odciagam.
Odmroże kotleta albo łopatkę.
O kasza mniam ale nie zrobię bo dla samej siebie mi się nie opłaca, mąż nie lubi. Jutro też nie gotuję bo będzie swojska kiełbasa i będziemy grillować.

W poniedziałek mamy bioderka, w środę idę do fryzjerki, podjęłam decyzję że ścinam włosy, teraz już ostatecznie. A w czwartek szczepienie. To w piątek znów nagotuje i zamroże jak Wiki pozwoli :)

reklama
Violcia spaghetti jest w sloiku tez :-)
Wiem wiem ale chodziło mi o to że to nasze to takie bardziej przyprawione.

Ja jestem dziś i jutro w pracy. Na dziś zrobiłam obiad wczoraj ale dziś muszę posprzątać więc obiadu nie robię. Niech się mój martwi. Pewnie będzie coś zamawiał

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola ostatnio się osłabiły strasznie a po 2 nie mam czasu ich dobrze wyczesać, żeby się nie plątały to warkocza robię i zapinam, jeszcze teraz czapka zimą, odżyją trochę to na wiosnę ufarbuje może pierwszy raz i jakaś zmiana.

Wiola mój to by tylko na zamawianym żyl,on nie lubi obiadow tzn kasza, ryż nie dotknie a ziemniaki to tylko pieczone lub frytki, zwykłe raz w miesiącu. Woli mięso z chlebem. Dla mnie to nie obiad :)

Ola ostatnio się osłabiły strasznie a po 2 nie mam czasu ich dobrze wyczesać, żeby się nie plątały to warkocza robię i zapinam, jeszcze teraz czapka zimą, odżyją trochę to na wiosnę ufarbuje może pierwszy raz i jakaś zmiana.

Wiola mój to by tylko na zamawianym żyl,on nie lubi obiadow tzn kasza, ryż nie dotknie a ziemniaki to tylko pieczone lub frytki, zwykłe raz w miesiącu. Woli mięso z chlebem. Dla mnie to nie obiad :)

Ja kiedys scielam pozniej tak zalowalam
Suszyc nie lubię bo sie dlugo susza :( ale krótkie to samo a myslalam ze bedzie szybciej odrosly szybko i wlasnie slabe mialam po porodzie jakis czas wypadaly ze az sie przestraszylam po myciu ,widac nie bylo ale ile zbieralam podlogi teraz juz ok samo przeszlo hormony chyba :-)
Ale zmiana zawsze fajna a moze jeszcze ladniej będzie a kolor jaki chcesz?

Ja co chwile scinam wlosy, ale ja mam tak cienkie, ze dlugie wygladaja fatalnie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem jeszcze na jaki mam parę siwych i mnie drażnią.
Teraz są takie
IMG_20171202_152129144~2.jpg

Załączniki

• IMG_20171202_152129144~2.jpg
    IMG_20171202_152129144~2.jpg
    171,2 KB · Wyświetleń: 374
reklama
Do góry