reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ewarut daleko masz do zgorzelca? Ja mam jakies 50km. Jutro myslimy jechac ni ale zobaczymy jak wyjdzie. Pyszny obiad ostatnio jedlismy w zagrodzie kolodzieja

reklama
Ogórek kiszony podstawa :D
Ja sloiki kiedyś dawałam od dawna gotuje zupy normalne tylko bez kostek i tych dupereli na dobrym miesku mama mi przywozi dosalam mu w misce juz ta rozowa sola
Ale je ta sama co ja:-)
Bo zdecydowanie woli moje zupy potrafi pol miski zjeść
Wczoraj krupnik robilam
Sloki to owoce kupuje i tubki ale normalne tez mu daje
Duzo rzeczy je tych co my ale tez nie wszystko jeszcze daje :)
Viola pracujesz to tez jest inaczej czasem czlowiek nie ma sily ugotowac juz jak wroci z pracy bo inne obowiazki czekaja

Moja to nic nie chciała jeść ani zup ani miesa tylko kaszki, zaczęła dopiero w 13/14 miesięcu. Serów ani jaja nie dostaje ze względu na podejrzenie alergii.

Ja jem to co Magda, zupa jest albo jarzynowa albo krupnik, 2 danie gotuje zawsze ale różne rzeczy i najczęściej nie nadają się dla Magdy, bo smsżnego nie daje jej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ogórek kiszony podstawa :D
Ja sloiki kiedyś dawałam od dawna gotuje zupy normalne tylko bez kostek i tych dupereli na dobrym miesku mama mi przywozi dosalam mu w misce juz ta rozowa sola
Ale je ta sama co ja:-)
Bo zdecydowanie woli moje zupy potrafi pol miski zjeść
Wczoraj krupnik robilam
Sloki to owoce kupuje i tubki ale normalne tez mu daje
Duzo rzeczy je tych co my ale tez nie wszystko jeszcze daje :)
Viola pracujesz to tez jest inaczej czasem czlowiek nie ma sily ugotowac juz jak wroci z pracy bo inne obowiazki czekaja
Moim zdaniem dziecko powinno jeść wszystko to co my tylko nie pikatne i nie produkty gotowe ze sklepu.
Za bardzo nie wierzę tym słoiczka , że są takie bez chemiczne :p

Moja to nic nie chciała jeść ani zup ani miesa tylko kaszki, zaczęła dopiero w 13/14 miesięcu. Serów ani jaja nie dostaje ze względu na podejrzenie alergii.

Ja jem to co Magda, zupa jest albo jarzynowa albo krupnik, 2 danie gotuje zawsze ale różne rzeczy i najczęściej nie nadają się dla Magdy, bo smsżnego nie daje jej.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze na koniec duzo natki pietruszki sypie :D
Moim zdaniem dziecko powinno jeść wszystko to co my tylko nie pikatne i nie produkty gotowe ze sklepu.
Za bardzo nie wierzę tym słoiczka , że są takie bez chemiczne :p
Kiedyś czytałam ze badali sloiki pod katem pestycydow to mialy wiecej niz te warzywa ze sklepu
I zeby sie nie bac jak sie nie swojego ogrodka
ale nie wiem dokładnie które bo niby hipp to bio .
I nie wiem tez ile w tym prawdy
Ale to ze strony who

Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.

Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...

Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj, zgadzam sie, w tygodniu po pracy kazda minuta jest tak wypelniona, ze do zasniecia dzieciakow nie ma na wet pol sekundy wolnego dla siebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry