reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ladne :)
Ja bym zostawiła do połowy plecow jeszcze jak masz proste nie musisz prostowac itp :-)
Ale to Ty masz sie dobrze czuc :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewarut ja siebie w rudym nie widzę albo jasny brąz albo może miodowy blond czy coś. Zobaczymy do wiosny.

Ola nie mam prostych te są akurat po myciu dlatego takie pióra na końcach. Fryzjerka może coś zaproponuje,

To jest odpowiednie do bladej twarzy najbardziej :) Ja miałam wcześniej blond jasny ciemny chyba wszystkie jakie były :p

No dziewczyny Wasze zdrówko :) waśnie z mężem sączymy piwko :p Szkoda , że mam @ bo chętnie bym go troszkę zmęczyła :p

Ja miałam rude i bardzo mi się podobał kolor ale wróciłam do naturalnego. Obecnie mam do połowy pleców włosy i bardzo mi nie wygodnie w takich.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tort piękny :D
Ja Frankowi też sama gotuj Raz dostał słoiczek z brokułami bo właśnie now chciałam podawać tych ze sklepu :/
PAtrzyłam na śliwki z hip i w składzie cukier hmmm a to od 4 miesiaca

Ja nie miałam problemów ze wzrokiem w sensie ostrości i nie zauważyłam żeby się coś pogorszylo ale słuch mi siadł Głucha jestem W domu nie zauważam ale jak gdzieśpójdę np z Frankiem na wizytę to np lekarka coś pyta Franek płacze a ja ni cholery nie nie słyszę ... Jakoś tak wybiórczo słyszę Muszę do laryngologa się wybrać

reklama
Do góry