reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dobre dania :)
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną :)
I z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?

To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?

To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To podstawa ogórek kiszony :p

Dobre dania :)
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną :)
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.

Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...

Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.

Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...

Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja słoiczków nie tolerowałam , z resztą mój syn nie chciał tego jeść jak kiedyś kupiłam.

Do góry