reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ewa powiedzenia :)

Ola ważyłam ją wczoraj wieczorem i waży...
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
6900 :D :o

Matko dziewczyny gdzie Wy mieszkacie, ja mieszkam w małym miasteczku i tyle marketów 3 Biedronki, Lidl, Kaufland, Tesco które niestety nam zamykają, ubolewam nad tym strasznie. Do tego Rossman, KIK, Pepco. Czuję się rozpieszczona :p a poczta też jest i Paczkomat :D wszystko na jednym spacerze można ogarnąć :)

Wow kulka to faktycznie dużo, ja nie miałam wady żadnej, w szkole do czytania 0,25 i 0,5 czy jakoś tak. A teraz sama się łapie że gorzej jest ale się wzbraniam przed okulistą.
Haha pieknie Wiki :D

reklama
Tort będzie taki,miałam brac inny z uczniaczkiem ale jednak zdecydowalam sie na ten bardziej mi się podoba mamie i tesciowej tez;-)
Oczywiscie niebieski z dodatkami dla chlopca mis bedzie szary (wzor byl tylko rozowy):)

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    87,1 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
ja mieszkam na takim zadupiu same bloki dwa spozywczaki i jeden Lewiatan i tyle sklepow :) do najblizszej biedronki mam 10 km ale tam nigdy nic nie ma wiec jezdzimy 18 km od nas do miasta do Tomaszowa Lubelskiego a tam znowu sa 3 biedronki lidl intermarche pepco kik kakadu 5.10.15 coccodrillo i tyle z wiekszych sklepow ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola piękny tort :)

Ja dziś nic nie gotuje bo jedziemy do moich rodziców na obiad :)

Ja w Krakowie mieszkam więc wszystko pod ręką i lubię to . Nie zamienilabym się na mieszkanie na wsi. Ale wyjazd na weekend czy na kilka dni czemu nie :) Pooddychać świeżym powietrzem ;)

Kulka, mi po pierwszej ciazy mocno sie wada poglebila do -2,75 ale od tamtej pory stoi w miejscu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry