reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ewarut s jak przygotowujesz mu mięsko?
Moja uwielbia mleko, sama podchodzi pokazuje na moj biust i pyta się- ,daa??? Ona nigdy nie mówi oznajmujaco tylko zawsze pyta.

Ola szczerze to nie chce mi sie biegać na poczte,bo dość daleko mam, musze busem sie tluc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On je to co My nie gotuje mu już osobno. Pieczone, duszne, gotowane w zależności co robię.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ny mięsa nie jemy ale mój synek tez to co my. Nie gotuję osobno. Kaszki mam wszystkie w mieście ale igi najczęściej płatki jaglane albo owsiane a kasze manna.

Kolejna staraczka, trzymam więc kciuki i cieszę się, że jesteście %)

Dziewczyny byłam wczoraj okulary sobie zrobić nowe. Ostatnie robiłam w ciąży jeszcze i wiecie co od tamtej pory wzrok mi siadł, babka była zdziwiona, że aż tak. Miałam na oboje oczu -1.5 a teraz wiedziałam, że wada mi się poglebila bo tv nie widziałam dobrze, ale mam teraz prawe oko - 2,75 i lewe - 3! A ja durna soczewki kontaktowe zamówiłam 1.75 bo strzelalam, że taka wada teraz [emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewa powiedzenia :)

Ola ważyłam ją wczoraj wieczorem i waży...
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
6900 :D :o

Matko dziewczyny gdzie Wy mieszkacie, ja mieszkam w małym miasteczku i tyle marketów 3 Biedronki, Lidl, Kaufland, Tesco które niestety nam zamykają, ubolewam nad tym strasznie. Do tego Rossman, KIK, Pepco. Czuję się rozpieszczona :p a poczta też jest i Paczkomat :D wszystko na jednym spacerze można ogarnąć :)

Wow kulka to faktycznie dużo, ja nie miałam wady żadnej, w szkole do czytania 0,25 i 0,5 czy jakoś tak. A teraz sama się łapie że gorzej jest ale się wzbraniam przed okulistą.

Wiki po ciąży się zmienia. Babka mówiła, że od hormonów i teraz już nie powinno się pogłębiać. Ale co poradzę.

Ja mieszkam w średnim mieście i w sumie mam wszystko na miejscu. Dwie galerie, wszystkie sklepy, kino. Nie wiem co mogę jeszcze chcieć. O Ikea by się przydała!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z wioski u Nas tylko sklep Dino. Poczta 7 kilometrów dalej.
@Mamakulka tak jest po ciąży bardzo często niestety. Ja osobiście nosze soczewki jestem mega zadowolona.

Witajcie nowe staraczki.
Ja w styczniu mam wizyte u okulisty bo czuje ze na prawe sporo gorzej widze.
Ja mam krokiety z wczoraj jeszcze i pyzy do tego ugotuje aaa i rosół mi się gotuje bo ja zawsze staram się w sobote go ugotować to mniej roboty w niedziele juz mam. Jutro M moze krolika w sosie zrobi na obiad. Z tymi moimi czortami a głównie z tym mniejszym to ciężko coś zrobić. Ostatnio jakaś bardziej marudna się zrobiła. I jeszcze na dodatek ostatnio sutki zaczely mnie boleć przy karmieniu :(
Tak szczerze to czasem mnie męczy to karmienie ale jak widze że mała jest zadowolona jak zje to wszystko mija :D do snu lubi sobie głównie pojeść :)
Ja mieszkam na zadupiu. U mnie to biedronka dino eko spar i male sklepiki. 16km jest troszke wieksze miasto to jest male tesco kik pepco kaufland rossmann a wieksze miasta to tal 50, 70 km.
Nigdy nie bylam w ikea, moze wybiore się z M jak bedziemy urzadzac juz dom( pewnie za 100 lat haha) a dzieci zostawie u dziadków :D

Ja jestem z wioski u Nas tylko sklep Dino. Poczta 7 kilometrów dalej.
@Mamakulka tak jest po ciąży bardzo często niestety. Ja osobiście nosze soczewki jestem mega zadowolona.

Haha moja mama mieszka na wsi / male miasteczko i tam teraz tylko Dino bo odkad otworzyli to wszystkie sklepy padły znam ten bol:D
A skad jesteś?

reklama
Do góry