reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ewarut s jak przygotowujesz mu mięsko?
Moja uwielbia mleko, sama podchodzi pokazuje na moj biust i pyta się- ,daa??? Ona nigdy nie mówi oznajmujaco tylko zawsze pyta.

Ola szczerze to nie chce mi sie biegać na poczte,bo dość daleko mam, musze busem sie tluc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
On je to co My nie gotuje mu już osobno. Pieczone, duszne, gotowane w zależności co robię.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ny mięsa nie jemy ale mój synek tez to co my. Nie gotuję osobno. Kaszki mam wszystkie w mieście ale igi najczęściej płatki jaglane albo owsiane a kasze manna.

Kolejna staraczka, trzymam więc kciuki i cieszę się, że jesteście %)

Dziewczyny byłam wczoraj okulary sobie zrobić nowe. Ostatnie robiłam w ciąży jeszcze i wiecie co od tamtej pory wzrok mi siadł, babka była zdziwiona, że aż tak. Miałam na oboje oczu -1.5 a teraz wiedziałam, że wada mi się poglebila bo tv nie widziałam dobrze, ale mam teraz prawe oko - 2,75 i lewe - 3! A ja durna soczewki kontaktowe zamówiłam 1.75 bo strzelalam, że taka wada teraz [emoji23]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewa powiedzenia :)

Ola ważyłam ją wczoraj wieczorem i waży...
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
6900 :D :o

Matko dziewczyny gdzie Wy mieszkacie, ja mieszkam w małym miasteczku i tyle marketów 3 Biedronki, Lidl, Kaufland, Tesco które niestety nam zamykają, ubolewam nad tym strasznie. Do tego Rossman, KIK, Pepco. Czuję się rozpieszczona :p a poczta też jest i Paczkomat :D wszystko na jednym spacerze można ogarnąć :)

Wow kulka to faktycznie dużo, ja nie miałam wady żadnej, w szkole do czytania 0,25 i 0,5 czy jakoś tak. A teraz sama się łapie że gorzej jest ale się wzbraniam przed okulistą.

Wiki po ciąży się zmienia. Babka mówiła, że od hormonów i teraz już nie powinno się pogłębiać. Ale co poradzę.

Ja mieszkam w średnim mieście i w sumie mam wszystko na miejscu. Dwie galerie, wszystkie sklepy, kino. Nie wiem co mogę jeszcze chcieć. O Ikea by się przydała!

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem z wioski u Nas tylko sklep Dino. Poczta 7 kilometrów dalej.
@Mamakulka tak jest po ciąży bardzo często niestety. Ja osobiście nosze soczewki jestem mega zadowolona.

Witajcie nowe staraczki.
Ja w styczniu mam wizyte u okulisty bo czuje ze na prawe sporo gorzej widze.
Ja mam krokiety z wczoraj jeszcze i pyzy do tego ugotuje aaa i rosół mi się gotuje bo ja zawsze staram się w sobote go ugotować to mniej roboty w niedziele juz mam. Jutro M moze krolika w sosie zrobi na obiad. Z tymi moimi czortami a głównie z tym mniejszym to ciężko coś zrobić. Ostatnio jakaś bardziej marudna się zrobiła. I jeszcze na dodatek ostatnio sutki zaczely mnie boleć przy karmieniu :(
Tak szczerze to czasem mnie męczy to karmienie ale jak widze że mała jest zadowolona jak zje to wszystko mija :D do snu lubi sobie głównie pojeść :)
Ja mieszkam na zadupiu. U mnie to biedronka dino eko spar i male sklepiki. 16km jest troszke wieksze miasto to jest male tesco kik pepco kaufland rossmann a wieksze miasta to tal 50, 70 km.
Nigdy nie bylam w ikea, moze wybiore się z M jak bedziemy urzadzac juz dom( pewnie za 100 lat haha) a dzieci zostawie u dziadków :D

Ja jestem z wioski u Nas tylko sklep Dino. Poczta 7 kilometrów dalej.
@Mamakulka tak jest po ciąży bardzo często niestety. Ja osobiście nosze soczewki jestem mega zadowolona.

Haha moja mama mieszka na wsi / male miasteczko i tam teraz tylko Dino bo odkad otworzyli to wszystkie sklepy padły znam ten bol:D
A skad jesteś?

reklama
Do góry