reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dobre dania :)
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną :)
I z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?

To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

I z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?

To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To podstawa ogórek kiszony :p

Dobre dania :)
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną :)
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.

Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...

Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.

Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...

Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja słoiczków nie tolerowałam , z resztą mój syn nie chciał tego jeść jak kiedyś kupiłam.

Do góry