reklama
Ewarut
Fanka BB :)
O to może kiedyś się spotkamyOoo to blisko mnie. Czesto tam jestem
KasiaMarysia23
I z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?Dobre dania
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną
To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
To podstawa ogórek kiszonyI z ogorkiem kiszonym[emoji7] ?
To ja mam znowu jeden mały sklep, kolejny juz samoobslugowy 1.5 km z oddzialem pocztowym ale przekrety na znaczkach robia, a większe miasto dopiero 15km. Poczte mam obok na wsi 4 km i tam też mam biedre, lewiatana, bank spółdzielczy, sklep Kubuś, mały sklep handlowy czyli chemia, jakieś pierdoly, wstążki,igły itp, jakiś z butami mały sklepik.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.Dobre dania
U mnie tylko w niedziel jest obiad dwu daniowy :0
Wczoraj robiłam gulasz z kaszą gryczaną
Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...
Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
A to dla tych co lubią piec ciasta. POLECCAM !!
Link do: ciasto "Wyśmienite" - przepis ze Smaker.pl
Link do: ciasto "Wyśmienite" - przepis ze Smaker.pl
reklama
Ewarut
Ja słoiczków nie tolerowałam , z resztą mój syn nie chciał tego jeść jak kiedyś kupiłam.Haha u mnie nawet w niedzielę nie ma dwudaniowego bo mi się nie chce tyle gotować. Mój mąż nie gotuje w ogóle więc ja w niedzielę też nie chce spędzać pół dnia w kuchni.
Ja Amelce jeszcze gotuje osobno bo u nas dużo dań jest na szybko odkąd wróciłam do pracy. Czy to spaghetti czy ryż że sosem słodko kwaśnym... I nie chce jej jeszcze tego dawać. Ale jeśli jest to co może zjeść je z nami. Ale je też słoiczki bo czasem po prostu nie mam kiedy jej ugotować...
Ehh powrót do pracy przy dwójce dzieci jest o wiele cięższy niż przy jednym [emoji6]
India A Ty co uważasz??
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom