reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja o wypadaniu włosów już dziś z życiowa gadałam bo mi to jak po chemii lecą.

Ja na początku sralam w gacie jak mały śpi ale mi przeszło. Teraz to już w ogóle. Śpi czasem z głową pod poduszka albo cały pod kołdrą i luz. Jak u nas w łóżku śpi to też jak trup czasem bo wlazi pod męża heheh ja mialam przechylony materac pod kątem 30 stopni.

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Ja to samo mialam latalismy oboje sprawdzać czy oddycha w nocy to samo instynktownie sie przebudzalam sprawdzać czy oddycha teraz na luzie :-)

reklama
Co do prezentow to w sumie prawie wszystkie ja kupilam ( haha ), dostalam kase i konbinowalam. Kupilam sorter, piekarnik, pizamki, bluzki, body, legginsy, drewniana zabawke i ksiazeczke miekka. Dostala tor z pojazdami dinusiami do jezdzenia.

Jeszcze pd szwagra i chrzestnego cos dostanie. Niestety dzisiejsza imprezka odwolana, bo szwagier mial z noworodkiem przyjechac, ale Ada chora, wiec nie chcielismy zarażać. Tak to większość była wczoraj.
Ada była w ciężkim szoku na odsłuchaniu ,,sto lat".
Ona to w ogole byla w szoku jak goscie zaczeli sie schodzic [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do prezentow to w sumie prawie wszystkie ja kupilam ( haha ), dostalam kase i konbinowalam. Kupilam sorter, piekarnik, pizamki, bluzki, body, legginsy, drewniana zabawke i ksiazeczke miekka. Dostala tor z pojazdami dinusiami do jezdzenia.

Jeszcze pd szwagra i chrzestnego cos dostanie. Niestety dzisiejsza imprezka odwolana, bo szwagier mial z noworodkiem przyjechac, ale Ada chora, wiec nie chcielismy zarażać. Tak to większość była wczoraj.
Ada była w ciężkim szoku na odsłuchaniu ,,sto lat".
Ona to w ogole byla w szoku jak goscie zaczeli sie schodzic [emoji23]

India kasa najlepsza mama zawsze wie najlepiej co kupic maluszkowi:-)
Jadla Adka torta juz?:)

Mamy drugiego zęba :) wyszedl następnego dnia. I nastał spokój, ciekawe na jak długo :)

Dziewczyny czy w lidlu wyglądają wcześniej towar jak gazetka jest od jutra? U nas w biedronce wykladaja po południu juz dzien wcześniej wiec może i w lidlu tak robia co? Bo dziś jedziemy na zakupy to bym podjechala bo od jutra maa byc fajne rzeczy.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

India kasa najlepsza mama zawsze wie najlepiej co kupic maluszkowi:-)
Jadla Adka torta juz?:)

Jadla, jadla :-) bez niej to sie juz niczego nie zje. Jak widzi jedzenie to buzia rozwalona i czeka :-)

A w ogole ... wiecie jaki ten swiat maly. Wczoraj kupowalam z olx body dla Ady i nie dosc, ze odbior w moim rodzinnym bloku to jeszcze drzwi mi otworzyla znajoma mama ze żłobka Ady :-) tyle tysięcy ludzi, a wypada akurat na kogoś znajomego

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anka gratuluję:)
Ja nie chodze czesto do lidla to nie wiem ale jak cos bylo w gazetce a chciałam to w ten dam dzien chyba:)

Idnia haha to dobrze niech je na zdrowie :)
No swiat jest maly ;)

Anka to teraz trochę spokoju. :-) W Lidlu chyba zawsze w ten sam dzień co promocja. Biedronka wiem że wcześniej, ostatnio nawet dwa dni wcześniej coś znalazłam. A nawet nie wiem co od jutra jest, muszę spojrzeć.

India ooo to ładne prezenty, a Ada lepiej się czuję?? U was też taka tradycja że dziecko wybiera czy to pieniążek, czy kieliszek, czy różaniec, czy długopis??

My byliśmy wczoraj na urodzinach chrześniaka mojego i Amelka się rozpłakała jak śpiewaliśmy mu sto lat [emoji6]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Violu, nie, u nas bez takich tradycji :-)

Ada tak sobie, nadal zagilana mocno :-(

Do góry