reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No Ada od wczorajszej nocy zakatarzona porządnie i kaszle. Na wieczór wczoraj jeszcze gorączka przyszła. Oby mnie znowu nie zaraziła, bo dopiero też chorzy byliśmy

Odnośnie Twoich pytań Wiki, to Ada ze względu na ulewanie spała na klinie właśnie, nie pamiętam jak długo, ale długo

Co do pytania nr 2, to pewnie kwestia hormonów i nie wiem jak to ogarnać ;-) jak mi coś wyskoczy to czekam aż zejdzie
Najlepiej wysuszyć czymś, koedyś miałam taki aplikator z oriflame, ale tak myślę czy roztwór nadmanganianu by nie pomógł...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Wiki Franek do tej pory ma łóżeczko wyżej z jednej strony. On bardzo ulewał i dwa razy tak sie niebezpieczne zachlysnal ze aż mi się wspominać nie chce. I po tym klin nawet jak to klałam na łóżku czy w wózku i na bokach Ukadalam wałek za plecami żeby się nie obrócił w nocy I w nocy I w dzień pilnowanie. On poþrafil wymiotować godzinę Po karmieniu

Co do pryszczy to ja mam dużo więcej lat a też mi teraz co jakiś czas coś wyskoczy i to was nie taki jeden wielki. Nic z nim nie robię bo mam wrażenie ze wtedy szybciej znika

Włosy mi już mniej wypadają i rosną nowe Zabawnie to wygląda bo skubane jakby ciemniejsze rosną W ciąży miałam mega szybko rosnące włosy na nogach i takie ciemne brrr. Po porodzie się u spokoily a teraz znów zaczynają Dobrze ze zimą idzie bo Franek nie zawsze rozumie ze mama więcej czasu na prysznic potrzebuje

Dora, dokładnie - na Chrzest tez sie pochorowala, sabotuje ;-)

Mam takie same wspomnienia z ulewania Ady.... 24/ dobe dziecko na oku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India wszystkiego najlepszego dla Adusi i oby szybko zdrówko wróciło .
U nas jest jedna wielka masakra z tymi zębami :( wychodzi druga czwórka ojej jak by mi ktoś dziecko zamienił jeden wielki krzyk wszystko drażni ja wszędzie źle :( normalnie mam dość wszystkiego

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja mam do tej pory położony kocyk pod materacem żeby ciut wyżej główka była i śpi na płaskiej podusi od urodzenia choć teraz śpi w każdej możliwej pozycji i nie koniecznie na poduszce

reklama
A co do pryszczy to raczej nie wiek ich wyznacznikiem bo mi też się robią, zawsze przed @ miałam najwięcej więc to wina hormonów tak jak India pisze i również czekam aż same znikną.

Do góry