reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moja tez nadal chora, od soboty goraczka :-/ dzisiaj mamy wreszcie wizyte u pediatry

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Viola, to ja w tygodniu prawie codziennie przed 6 wstaje, zeby sie wykapac zanim moj wyjdzie do pracy

Violu tak umyła podłogę i sie poślizgneła. Co mozna w ciąży na gardło? W sensie wiem ze tamtym verde, ale już w 1 trymestrze mozna??

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Violu tak umyła podłogę i sie poślizgneła. Co mozna w ciąży na gardło? W sensie wiem ze tamtym verde, ale już w 1 trymestrze mozna??

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pech [emoji17]
Wiesz co w pierwszym to może lepiej *spam* gardło i może jakieś hollsy?? I jeszcze cukierki szalwiowe. Ja się tak wspomagalam. Tantum może sobie na noc psiknij

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mąż w ogóle woli hollsy miodowo-cytrynowe na gardło od jakichkolwiek tabletek

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie tez rozklada. Mam goraczke i wszystko mnie boli, nawet palce. Jesli Ada mnie zarazila to cierpimy na wirusa grypy

Do góry