Ja to samo mialam latalismy oboje sprawdzać czy oddycha w nocy to samo instynktownie sie przebudzalam sprawdzać czy oddycha teraz na luzie :-)Ja o wypadaniu włosów już dziś z życiowa gadałam bo mi to jak po chemii lecą.
Ja na początku sralam w gacie jak mały śpi ale mi przeszło. Teraz to już w ogóle. Śpi czasem z głową pod poduszka albo cały pod kołdrą i luz. Jak u nas w łóżku śpi to też jak trup czasem bo wlazi pod męża heheh ja mialam przechylony materac pod kątem 30 stopni.
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
India9
Fanka BB :)
Co do prezentow to w sumie prawie wszystkie ja kupilam ( haha ), dostalam kase i konbinowalam. Kupilam sorter, piekarnik, pizamki, bluzki, body, legginsy, drewniana zabawke i ksiazeczke miekka. Dostala tor z pojazdami dinusiami do jezdzenia.
Jeszcze pd szwagra i chrzestnego cos dostanie. Niestety dzisiejsza imprezka odwolana, bo szwagier mial z noworodkiem przyjechac, ale Ada chora, wiec nie chcielismy zarażać. Tak to większość była wczoraj.
Ada była w ciężkim szoku na odsłuchaniu ,,sto lat".
Ona to w ogole byla w szoku jak goscie zaczeli sie schodzic [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jeszcze pd szwagra i chrzestnego cos dostanie. Niestety dzisiejsza imprezka odwolana, bo szwagier mial z noworodkiem przyjechac, ale Ada chora, wiec nie chcielismy zarażać. Tak to większość była wczoraj.
India kasa najlepsza mama zawsze wie najlepiej co kupic maluszkowi:-)Co do prezentow to w sumie prawie wszystkie ja kupilam ( haha ), dostalam kase i konbinowalam. Kupilam sorter, piekarnik, pizamki, bluzki, body, legginsy, drewniana zabawke i ksiazeczke miekka. Dostala tor z pojazdami dinusiami do jezdzenia.
Jadla Adka torta juz?
Anka_32
Mamy drugiego zęba wyszedl następnego dnia. I nastał spokój, ciekawe na jak długo
Dziewczyny czy w lidlu wyglądają wcześniej towar jak gazetka jest od jutra? U nas w biedronce wykladaja po południu juz dzien wcześniej wiec może i w lidlu tak robia co? Bo dziś jedziemy na zakupy to bym podjechala bo od jutra maa byc fajne rzeczy.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy w lidlu wyglądają wcześniej towar jak gazetka jest od jutra? U nas w biedronce wykladaja po południu juz dzien wcześniej wiec może i w lidlu tak robia co? Bo dziś jedziemy na zakupy to bym podjechala bo od jutra maa byc fajne rzeczy.
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
India9
India kasa najlepsza mama zawsze wie najlepiej co kupic maluszkowi:-)
Jadla Adka torta juz?
Jadla, jadla :-) bez niej to sie juz niczego nie zje. Jak widzi jedzenie to buzia rozwalona i czeka :-)
A w ogole ... wiecie jaki ten swiat maly. Wczoraj kupowalam z olx body dla Ady i nie dosc, ze odbior w moim rodzinnym bloku to jeszcze drzwi mi otworzyla znajoma mama ze żłobka Ady :-) tyle tysięcy ludzi, a wypada akurat na kogoś znajomego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Anka to teraz trochę spokoju. :-) W Lidlu chyba zawsze w ten sam dzień co promocja. Biedronka wiem że wcześniej, ostatnio nawet dwa dni wcześniej coś znalazłam. A nawet nie wiem co od jutra jest, muszę spojrzeć.
India ooo to ładne prezenty, a Ada lepiej się czuję?? U was też taka tradycja że dziecko wybiera czy to pieniążek, czy kieliszek, czy różaniec, czy długopis??
My byliśmy wczoraj na urodzinach chrześniaka mojego i Amelka się rozpłakała jak śpiewaliśmy mu sto lat [emoji6]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
India ooo to ładne prezenty, a Ada lepiej się czuję?? U was też taka tradycja że dziecko wybiera czy to pieniążek, czy kieliszek, czy różaniec, czy długopis??
My byliśmy wczoraj na urodzinach chrześniaka mojego i Amelka się rozpłakała jak śpiewaliśmy mu sto lat [emoji6]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama