reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja to bym czarny najlepiej chciala . albo jakis taki wooow ;p haha ale przemyslam ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No my nad morze też chyba weźmiemy tą parasolkę.

4baby guido ma ten pasek normalnie. I jest na zatrzask zapinany wokół pałąka. Inne nie wiem.

Nadziejka pamiętam że ja też siedziałam i siedziałam przy tych wózkach jak wybierałam dla Filipa.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem załamana ... Robiłam beta w poniedzialek 1755 a dziś tylko 1918 ... Dzwoniłam do lekarza i jutro mam rano zrobić USG i najprawdopodobniej będę musiała iść na zabieg do szpitala....
A młody w niedzielę złamał rękę w łokciu .......

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrabiam Was powoli miałam odpisywać każdej cos ale to bez sensu bo tematy już obgadane
Co do kwiatków to mi lawenda do głowy przychodzi bo lubi słońce i nie lubi dużo wody, więc i podlewać nie trzeba często Taki śródziemnomorski klimat można zrobić.
Pelargonia zwisająca też jest ale ma drobne kwiaty
Wasze dzieciaczki słodkie są i odchowane już

Dziewczyny starające się cierpliwości wam życzę Wiem jakie to trudne ,czasem niewykonalne
W naszym przypadku udalo się w 11 cyklu a pierwszą ciążę poroniłam. Od ponad tygodnia mam małego upragnionego szkrabika, który wywrócił świat do góry nogami

reklama
Do góry