reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India super wózek [emoji16] ładny kolor, ja jednak bym wolała żeby pasek między nogami był cały czas do pałąka doczepiony bo mój Filip też nie jeździł w pasach. Czasem zapinalam go tylko w pasie. A mój chrześniak w baby design w ogóle nie miał tego paska w kroku i jak nie był przypięty to wyjeżdżał dołem (jak był już starszy).
A czemu nie będziesz używać spacerówki od 3w1??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bede uzywala na trudniejszy teren :-) a tak to kobylasta ta spacerowka strasznie i jak gdzies sie pojedzie to latwiej ten maly zapakowac niz stelaz i siedzisko od 3w1
Ja kiedys mialam paraoslke od baby design i tam nie bylo tego paska miedzy nozkami, ale nasz Radek luzno przypiety jezdzil, wiec nigdy nie mielismy takiego problemu, zeby wypadl

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zlozony
1495005997-aaaaaa.jpeg

1495006003-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

i folii nie dali w tej cenie ani moskitiery? hmm i Violu znowu przez Ciebie nie wiem czy chce ten wozek hehe bo wlasnie ten pasek mnie irytuje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

a to malutki jak sie zlozy ;) no juz kuzwa nie wiem mi by wlasnie tak pasowalo miec ten pasek caly czas przyczepiony bo sie boje ze on nie bardzo bedzie chcial w pasach jezdzic kurde bo on sie wychyla wyglada i tak lipa troche

Nadziejka, akurat do tego modelu nie dali moskitiery ani folii. Z tym paskiem to ciezko znalezc maly wozek, a przynajmniej te co sprawdzalam mialy ten pasek do podnozka na rzep wlasnie

no wlasnie wiem dlatego mowie ze juz mnie glowa boli od tych wozkow . mam 2 sklepy stacjonarne do poogladania wozkow i zobacze tam jeszcze ;) poki co pomecze sie tym jeszcze [emoji14]

Najlepiej posprawdzac i wybrac ten, ktory spelni najwiecej Twoich oczekiwan :-)

reklama
Co koloru to mnie sie najbardziej fiolet i sliwka podobaly, ale w tej cenie nie bylo :-)

Do góry