reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Marta przykro mi, współczuję
Dorcia koniecznie pokaż tu swoje szczęście jak sobie radzisz? Jak się czujesz?
Do dzis sie remont przyciągnął ale juz pan poszedł, jutro teściowa ze scierka wkracza a we wtorek chłopcy składają meble.
A teraz pytanie na ktore pewnie kiedyś padla odp. Co bralyscie w ciąży na zgage? Poszlam ostatnio do apteki i pani tam jest bardzo przewrazliwiona i powiedziala żeby nic nie brac tylko sucharka zjesc. A ja sie zaraz wsciekne. Na pewno coś można.
Do dzis sie remont przyciągnął ale juz pan poszedł, jutro teściowa ze scierka wkracza a we wtorek chłopcy składają meble.
A teraz pytanie na ktore pewnie kiedyś padla odp. Co bralyscie w ciąży na zgage? Poszlam ostatnio do apteki i pani tam jest bardzo przewrazliwiona i powiedziala żeby nic nie brac tylko sucharka zjesc. A ja sie zaraz wsciekne. Na pewno coś można.
dora032
Nie wchodziłam kilka dni na forum a tu takie nowiny!
Dora gratuluję! Teraz to dopiero się zacznie
To w którym tygodniu mały się urodził? Bo nie taki mały w sumie normalny
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
36 i 4 dzień zusg niby miał być 500 gr mniejszy
dora032
Marta przykro mi, współczuję
Czuję sie z dnia na dzień coraz lepiejj Tak naprawdę to w domu szybciej człowiek dochodzi do siebie
Wypisali nas w sobote bo maluszek ma żóltaczkę. Nadal jest żółty biedak.
Poza tym też ma uraz barku ehh
Jak miał te naświetlania to mi sie rączką poprawiała.
W ciągu dnia jesteśmy sami Jakoś dajemy radę, czasem właśnie nie ma kiedy siku iść. Ale widzę że to norma skoro Anka ma tak samo
Jem karmiąc małego
Nawał zaliczyłam w szpitalu. Na początku nie miałam pokarmu ale teraz jest sporo. Sytuacja w miarę opanowana. Już mi łzy nie lecą jak karmię. Początki były trudne...
W nocy muszę go budzić na karmienie.
KasiaMarysia23
Marta przykro mi;( moz e nie wszystko stracone.
Dora dzielna kobietka jestes. Franio pewnie przez zoltaczke jest ospaly. Jak bedziesz miala czas i ochote to opisz Nam swoj porod, bo tak szybko poszlo ze nie wiadomo co jak, kiedy.
Wiki ja bralam Renatke
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora dzielna kobietka jestes. Franio pewnie przez zoltaczke jest ospaly. Jak bedziesz miala czas i ochote to opisz Nam swoj porod, bo tak szybko poszlo ze nie wiadomo co jak, kiedy.
Wiki ja bralam Renatke
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
Marta może nie wszystko stracone jeszcze... Trzymaj się! I zdrówka dla synka [emoji8]
Dora jak miło czytać opowieści początkującej mamusi [emoji3] hehe rzeczywiście te szkraby wywracają życie do góry nogami.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dora jak miło czytać opowieści początkującej mamusi [emoji3] hehe rzeczywiście te szkraby wywracają życie do góry nogami.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom