reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ja nie brałam bo nie musiałam. Pamiętam jak wszyscy się dziwili że ja nie wiem co to zgaga i mówili że dowiem się w ciąży a ja ani w jednej ani w drugiej nie miałam [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej.
Marta przykro mi.
dziewczyny ja tylko tak na szybko. myslicie ze bede mogla mala we wrzesniu "przeprowadzic"do fotelika tego 9-18kg? wstepnie mam juz kupca na nasz wozek 3w1 i wlasnie fotelik musialabym nowy kupic juz wiekszy. bo spacerowke to nie bedzie problem. mala bedsie miala 9 miesiecy. w sobote chrzciny mamy

mała myśle ,ze na spokojnie jak bedzoe miala 9 miesiecy sa tez takie co sie rozkladaja do pozycji lezacej nawet. ja tez dopiero bede kupowala fotelik dla Filipa to tez tak wyjdzie na 9 moesoecy . jezdzilby jeszcze w tym ale chce siedziec w tym foteliku a jak jest przypiety to znowu sie drze i tako i maly sie robi juz troche nogi mi wystaja i waski jest.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Radek sie w fotelik od 9 przesiadl po 8 miesiacach, wiec mysle, ze Amelka wytrzyma zmiane ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mała mi pewnie:) my już mamy fotelik, jak jade z P to jedzie właśnie w foteliku bo jest wpięty, a jak jade z tatą to bierzemy nosidełko fotelik.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiki zalezy jeszcze jaki bo niektore sa takie malutkie ze dzicku niewygodnie. ja jak zobaczylam mojej kolexanki fotelik to dla mnie masakra jakie malenstwo a ja myslalam ze nasz jest maly.

i jakie kupilyscie foteliki?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry