reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

1495003815-aaaaaa.jpeg

1495003821-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale jak odepniesz gorne pasy ( te na ramiona) od tych z pasa to bedzie tylko w pasie przypiety

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oo widzisz too super bardzo pewnie kupie taki sam ;p a jest lekka i mala po zlozeniu?;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

przepraszam za milion pytan ale ja juz sie tyle wozkow naogladalam ze juz sama nie wiem;p

Wazy ok 7 kg , sklada sie na plasko i mozesz kola zdemontowac :-)
Oparcie regulujesz tak jak chcesz - płynnie

przepraszam za milion pytan ale ja juz sie tyle wozkow naogladalam ze juz sama nie wiem;p

Spoko, moge odpowiadac.
Ja tez sie naoogladalam i zastanwialam nad innymi, ale nie chcialam wydawac nie wiadomo ile kasy, bo w sumie 500 zl to i tak jest nie malo. A ten jak obejrzalam filmik to przypadl mi do gustu. Takze pytaj, bo jak kupisz to bedzie za pozno na zmiane decyzji :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nakarmie Adke to wrzuce Ci zdjecie zlozonego :-)

no wlasnie ja tak mowilam ze gora 600 zl moge dac nie wiecej bo dla mnie to tez duzo za wozek gdzie my 3w1 kupiliysmy fakt uzywany ale za 800 zl jak nowy. nie no podoba mi sie ten i tak jak bedzoesz jeszcze moze nim na spacerze to napisz jak sie prowadzi ;)

reklama
Juz wczoraj wyprobowalam :-)
Jak na parasolke dobrze sie prowadzi, w miare latwo sie podbija do gory. Na pewno latwiej i milej prowadzi sie te 3w1, bo maja duze, pompowane kola, ale ja jestem zadowolona po spacerze. Jest zgrabny, ladny i nieskomplikowany.
Kosz ma maly, wiec zakupow tam nie napchasz, ale kilka rzeczy sie zmiesci ;-)
Nie ma folii przeciwdeszczowej, ale wczoraj sprawdzalam i da sie zamontowac ta z wozka 3w1

Do góry