reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja to bym czarny najlepiej chciala . albo jakis taki wooow ;p haha ale przemyslam ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No my nad morze też chyba weźmiemy tą parasolkę.

4baby guido ma ten pasek normalnie. I jest na zatrzask zapinany wokół pałąka. Inne nie wiem.

Nadziejka pamiętam że ja też siedziałam i siedziałam przy tych wózkach jak wybierałam dla Filipa.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem załamana ... Robiłam beta w poniedzialek 1755 a dziś tylko 1918 ... Dzwoniłam do lekarza i jutro mam rano zrobić USG i najprawdopodobniej będę musiała iść na zabieg do szpitala....
A młody w niedzielę złamał rękę w łokciu .......

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadrabiam Was powoli miałam odpisywać każdej cos ale to bez sensu bo tematy już obgadane
Co do kwiatków to mi lawenda do głowy przychodzi bo lubi słońce i nie lubi dużo wody, więc i podlewać nie trzeba często Taki śródziemnomorski klimat można zrobić.
Pelargonia zwisająca też jest ale ma drobne kwiaty
Wasze dzieciaczki słodkie są i odchowane już

Dziewczyny starające się cierpliwości wam życzę Wiem jakie to trudne ,czasem niewykonalne
W naszym przypadku udalo się w 11 cyklu a pierwszą ciążę poroniłam. Od ponad tygodnia mam małego upragnionego szkrabika, który wywrócił świat do góry nogami

reklama
Do góry