reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A Mariola jest w 25tc

Tak szczerze o wózkach 3 w 1
To tak cieszę sie ze przy 3 dziecku dostałam a nie kupiłam , bo tak to z gongolą śłuży ci na 2 miesiace , pózniej to z kozidlem do auta tez na 2 , potem masz juz fotelik i jednynie spacerówka długo a i tak szukasz za niedługo parasolki tylko takiej składanej na leżąco szukam bo ten moj zeby włożyć do bagażnika auta to trza siłe mieć i miejsce .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i mysle czy II gatunku nie wziac. Pisza,ze w 100% sprawna, roznica 30.zl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam właśnie cube ż II Ale nie dopatrzylam sie was żadnych. Czasami w II gatunku moze byc np. Nitka pominięta albo kuleczki takie jakby zmechhacona byla Ale bie są to w żadnym wypadku wady które wpływają na bezpieczeństwo czy nośność chusty.

Dopinke chce kupic ta polarkowa z little frog.
Ostatnio wyszlam z Ada do bloku obok. Miala na sobie body z krotkim, body z dlugim i spodenki. Na to polarkowy pajac i zarzucilam.jej jeszcze kurtke zimowa Radka i sie zgrzalysmy troszke...

No właśnie ja nie wiem jak to ubierać Ale ale my rano wychodzimy a niedawno było- 20 jak szliśmy hehe więc ciężko ocenić. Mogłaby byc wiosna juz

A Mariola jest w 25tc

Tak szczerze o wózkach 3 w 1
To tak cieszę sie ze przy 3 dziecku dostałam a nie kupiłam , bo tak to z gongolą śłuży ci na 2 miesiace , pózniej to z kozidlem do auta tez na 2 , potem masz juz fotelik i jednynie spacerówka długo a i tak szukasz za niedługo parasolki tylko takiej składanej na leżąco szukam bo ten moj zeby włożyć do bagażnika auta to trza siłe mieć i miejsce .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O super 25 tc to juz duzy czlowiek. Ciekawe jak Minka.

Tak Wiki z tego co rozmawialiśmy w sklepie ze sprzedawcą to te foteliki nie mają testu ale szczerze mówiąc to tym tematem zajął się bardziej mój R więc ja nie do końca się orientuję. No ale Ola i India szczerze mówiąc nie bardzo wiem jakby to miało wyglądać żeby nie szaleć :p Przecież gondolę muszę mieć na pierwsze miesiące i bez fotelika w samochodzie też się nie obejdę. Po za tym fotelik jest do 13 kg więc na trochę posłuży

reklama
Ale nie o to chodzi Kasia :-) nie to, ze to szalenstwo to jakies zle czy co.To dla mnie naturalne jest :-)
Ja np. przy pierwszym chcialam.nowy wozek, a przy drugim to juz tylko na uzywane patrzylam :-)

Do góry