reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ja zdecydowałam się na inny ze względu na to, że te producenta z pewnością przechodzą jakieś badania bezpieczeństwa skoro są dopuszczane tylko pytanie jakie. Jednak ja zaufania do nich nie mam. Wolałam troszkę dołożyć i kupić taki, który ma kilka gwiazdek w testach ADAC, bo tych "przy wózku" nie mogłam nawet znaleźć w rankingach, a bezpieczeństwo malucha najważniejsze ;) do tego właśnie chcę dokupić bazę isofix, chociaz można się bez niej obejść, ale to też z mojego wygodnictwa ;)
Jak coś to stronka fotelik.info i tam są rankongi fotelików ;)

reklama
Kasia moj fotelik to kozidelko ten od wózka tez jest do 13kg Milena na 7,5 kg a poł nóg juz wychodzi haha i kupiłam inny fotelik , gondoli bardzo mało urzywam tylko w domu bo ja często wszędzie autem i brałam to kozidlo fotelik do auta i stelaż wózka i potem kozidlo na wózek wiec w tym mi najdłużej siedziała 3 miesiace chyba .
Teraz wlasnie sie rozglądam za lekką parasolką rozkładana na leżąco i zabierqjqcą mało mało miejsca w bagażniku i lekką :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam i chuste i nosidlo. Super sprawa. Chuste mam bawełnę 5 m . Mój mąż wysoki ja 164 cm wiec mus być uniwersalna.

Pamiętajcie, że same grzejecie dziecko ciałem. Ja Igiemu ubieram body długi rękaw, rajstopy i kombinezon dresowy. Mam też kocyk w razie wu.

atdctrd8ammce1aq.png

Kasia - u mnie gongola na 2 miesiace bo potem juz nie wchodziła , podkurczone nogi w kolanach ....
Nuska - ale fotelik izofix musisz mieć auto które ma ten system zachaczenia fotelika izofix .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola to jakaś mała ta gondola. Moja Toska to 10 mcy w gondoli jeździła bo miała podnoszone oparcie i w zimę zamiast spacerówki to w gondoli ja wozilam.
Wybrałam się do sklepu i już usłyszałam pierwsze wkurzające pytanie: to kiedy radzisz, chyba już nie długo co? Zaczyna się....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok, zamowilam juz co mialam.
Dzieki Zyciowa,kupilam w koncu zakardowa, ale kurcze kolor oslonki mi sprzed nosa sprzatneli i musialam zamowic inny... Cos za cos.
Kulcia,ale cos na Igiego na chuste czy nosidlo narzucasz jeszcze?

A buty wkladacie jakies? Jest sens kupowac?czy cieple skarpety????

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry