reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki ja zdecydowałam się na inny ze względu na to, że te producenta z pewnością przechodzą jakieś badania bezpieczeństwa skoro są dopuszczane tylko pytanie jakie. Jednak ja zaufania do nich nie mam. Wolałam troszkę dołożyć i kupić taki, który ma kilka gwiazdek w testach ADAC, bo tych "przy wózku" nie mogłam nawet znaleźć w rankingach, a bezpieczeństwo malucha najważniejsze ;) do tego właśnie chcę dokupić bazę isofix, chociaz można się bez niej obejść, ale to też z mojego wygodnictwa ;)
Jak coś to stronka fotelik.info i tam są rankongi fotelików ;)

reklama
Kasia moj fotelik to kozidelko ten od wózka tez jest do 13kg Milena na 7,5 kg a poł nóg juz wychodzi haha i kupiłam inny fotelik , gondoli bardzo mało urzywam tylko w domu bo ja często wszędzie autem i brałam to kozidlo fotelik do auta i stelaż wózka i potem kozidlo na wózek wiec w tym mi najdłużej siedziała 3 miesiace chyba .
Teraz wlasnie sie rozglądam za lekką parasolką rozkładana na leżąco i zabierqjqcą mało mało miejsca w bagażniku i lekką :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam i chuste i nosidlo. Super sprawa. Chuste mam bawełnę 5 m . Mój mąż wysoki ja 164 cm wiec mus być uniwersalna.

Pamiętajcie, że same grzejecie dziecko ciałem. Ja Igiemu ubieram body długi rękaw, rajstopy i kombinezon dresowy. Mam też kocyk w razie wu.

atdctrd8ammce1aq.png

Kasia - u mnie gongola na 2 miesiace bo potem juz nie wchodziła , podkurczone nogi w kolanach ....
Nuska - ale fotelik izofix musisz mieć auto które ma ten system zachaczenia fotelika izofix .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola to jakaś mała ta gondola. Moja Toska to 10 mcy w gondoli jeździła bo miała podnoszone oparcie i w zimę zamiast spacerówki to w gondoli ja wozilam.
Wybrałam się do sklepu i już usłyszałam pierwsze wkurzające pytanie: to kiedy radzisz, chyba już nie długo co? Zaczyna się....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok, zamowilam juz co mialam.
Dzieki Zyciowa,kupilam w koncu zakardowa, ale kurcze kolor oslonki mi sprzed nosa sprzatneli i musialam zamowic inny... Cos za cos.
Kulcia,ale cos na Igiego na chuste czy nosidlo narzucasz jeszcze?

A buty wkladacie jakies? Jest sens kupowac?czy cieple skarpety????

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry