reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India na nosidlo bo chusty nie nosiłam zima . I ubieralam kapcie albo emu ;) ew. Skarpety grubasy

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
OlaMagda tak, tak wiem ;) kupilismy auto z isofixem, to był moje jedno z niewielu wymagań ;) do tego zastanawiamy się czy w tym roku do chorwacji z Małym nie jechać z moimi rodzicami i oni też mają isofixa w aucie ;)

Nie wiem czy małą , normalną , a to moja nie ma podnoszonego oparcia, i nie tylko ze nie wchodzi tylko ze juz nie chce leżeć jak nie śpi , to tez to . Na 10 miesięcy gongola Ania ? To ile długości twoja gongola miała cm ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moja Marysia też do 9mca w gondoli jeździła. Najbardziej zdrową pozycja dla dziecka i najwygodniej jednak jak lez y w gondoli niż w spacerowke. Ale moja miala szelki pavlika do 6 m-ca. I późno usiadła o w 9 właśnie. Urodził a się w czerwcu a ja dopiero spacerowke na wiosnę wyjęłam ;)

No ja tak po moich koleżankach widzę ,że tak 6 miesięcy około to minimum jak dziecko jeździ w gondoli. Dlatego trochę się zdziwiłam Ola,że na 2 miesiące Ci tylko posłużył.
Anna25 jak tam ? Jest jakiś postęp ?:)

Zresztą z tym wożeniem w gongoli to tak jak z łóżeczkiem niektóre matki zostawiają dzieci w tych małych łóżeczka spac do 3 roku życia i te dzieci rano krzyczą za tymi szczeblami jak więzień we więzieniu a drugie znow kupują zwykle łóżko niskie juz w 1,5 roku lub 2 roku życia i samo sobie schodzi wychodzi ... takze zależy od matki .. ;-) i co kto lubi . Mi ona juz 2,5 miesiąca jak miała podnosiła ciagle głowę w gongoli bo oglądać chciała na spacerze świat a nie leżeć plackiem wiec mi jej żal było .
Wlasnie zmierzyłam moja gongole ( w środku ) ma 62cm to moze mam małą rzeczywiście , Milena miała 58cm w 2 miesiacu . Ten wózek 3w1 dostałam wiec nie patrzyłam co i jak .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widzisz Ola, wszystko jasne, masz małą gondolę ;-)
Mój Radek przeniósł się do łóżka jak miał 1,5 roku właśnie. Jak Ada będzie miała za dwa lata to kupimy piętrowe dzieciakom do pokoju i Radek dostanie górę, a Ada dół.
Chociaż.... ostatnio Radek mówił o kolejnym dziecku ;-) haha

Do góry