reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A Mariola jest w 25tc

Tak szczerze o wózkach 3 w 1
To tak cieszę sie ze przy 3 dziecku dostałam a nie kupiłam , bo tak to z gongolą śłuży ci na 2 miesiace , pózniej to z kozidlem do auta tez na 2 , potem masz juz fotelik i jednynie spacerówka długo a i tak szukasz za niedługo parasolki tylko takiej składanej na leżąco szukam bo ten moj zeby włożyć do bagażnika auta to trza siłe mieć i miejsce .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i mysle czy II gatunku nie wziac. Pisza,ze w 100% sprawna, roznica 30.zl

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam właśnie cube ż II Ale nie dopatrzylam sie was żadnych. Czasami w II gatunku moze byc np. Nitka pominięta albo kuleczki takie jakby zmechhacona byla Ale bie są to w żadnym wypadku wady które wpływają na bezpieczeństwo czy nośność chusty.

Dopinke chce kupic ta polarkowa z little frog.
Ostatnio wyszlam z Ada do bloku obok. Miala na sobie body z krotkim, body z dlugim i spodenki. Na to polarkowy pajac i zarzucilam.jej jeszcze kurtke zimowa Radka i sie zgrzalysmy troszke...

No właśnie ja nie wiem jak to ubierać Ale ale my rano wychodzimy a niedawno było- 20 jak szliśmy hehe więc ciężko ocenić. Mogłaby byc wiosna juz

A Mariola jest w 25tc

Tak szczerze o wózkach 3 w 1
To tak cieszę sie ze przy 3 dziecku dostałam a nie kupiłam , bo tak to z gongolą śłuży ci na 2 miesiace , pózniej to z kozidlem do auta tez na 2 , potem masz juz fotelik i jednynie spacerówka długo a i tak szukasz za niedługo parasolki tylko takiej składanej na leżąco szukam bo ten moj zeby włożyć do bagażnika auta to trza siłe mieć i miejsce .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O super 25 tc to juz duzy czlowiek. Ciekawe jak Minka.

Tak Wiki z tego co rozmawialiśmy w sklepie ze sprzedawcą to te foteliki nie mają testu ale szczerze mówiąc to tym tematem zajął się bardziej mój R więc ja nie do końca się orientuję. No ale Ola i India szczerze mówiąc nie bardzo wiem jakby to miało wyglądać żeby nie szaleć :p Przecież gondolę muszę mieć na pierwsze miesiące i bez fotelika w samochodzie też się nie obejdę. Po za tym fotelik jest do 13 kg więc na trochę posłuży

reklama
Ale nie o to chodzi Kasia :-) nie to, ze to szalenstwo to jakies zle czy co.To dla mnie naturalne jest :-)
Ja np. przy pierwszym chcialam.nowy wozek, a przy drugim to juz tylko na uzywane patrzylam :-)

Do góry