reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki tak jak napisała Nuśka mamy ten sam model :) Ale ja też Nuśka dokupowałam fotelik osobno :)
Mam nadzieję,że dobrze się sprawi . Na razie czeka :)
Nuśka TY masz termin na 17 lutego?:)

Kasia2310 dokładnie tak 17.02 ;) nie wiedziałam, że też osobno fotelik kupowałaś, bo na fotce jest ten od producenta ;p jaki wybrałaś? ;) ja mam maxi cosi cabriofix i chyba baze isofix dokupię jeszcze do auta ;)

Nuśka bo najpierw mieliśmy w planie zakup tego zestawu 3w1 i miałam to zdjęcie zapisane :p Fotelik kupiliśmy Maxi Cosi Cabriofix Concrete Grey 0-13 kg i mamy do niego bazę :)

Nie ma szwu bo złożenie jest w jedną stronę :)

Bo chodzilo mi o to, ze w pasiakaxh masz dwie krawedzie rozniace sie koloren, ale moze to tylko w kolkowych ma wieksze znaczenie jak robisz odwrocona krawedz
1485770667-aaaaaa.jpeg
1485770674-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rano ma przeważnie body z krótkim i pajacyk. I na to mu spioszki welurowe nakładam i kombinezon Ale taki polarowo dresowy. Ewentualnie skarpetki. Tylko że ja mam ocieplona dopinke do kurtki...

Do góry