reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
1485766947-aaaaaa.jpeg

1485766953-aaaaaa.jpeg

dziewczyny powiedzcie mi jaka chuste kupic skoro obczajacie temat. nigdy nje mialam zadnej stycznosci z chustami i nic nie wiem na ten temat. mam 156 cm wzrostu i nawet nie wiem jakiej dlugosci.

Malami najlepiej napisać na grupie chustiwej. Długość dobiera się do rozmiaru ubrań jaki sie nosi. Na początek jak dzidzia jest mala i zaczynasz zabawę to polecają chusty bawełniane pasiaki bo najłatwiej sie je wiąże bo przy dociaganiu lapiesz pasmami :) ewentualnie zapgrać na stronie producenta i rozmiar i Ci pomogą dobrać :)

dziewczyny powiedzcie mi jaka chuste kupic skoro obczajacie temat. nigdy nje mialam zadnej stycznosci z chustami i nic nie wiem na ten temat. mam 156 cm wzrostu i nawet nie wiem jakiej dlugosci.
Ja sie nie znam, ale dla najmlodszych bawelniana i najlatwiej jest z kółkową na poczatek. Dla Ciebie to 1,7 m jak kółkowa.
Wejdz sobie na strone little frog, tam jest odnosnik JAKI ROZMIAR CHUSTY. Bedziesz miala wypisane wiazania i dlugosci. Ja na Youtubie ogladalam jak sie wiaze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Wiki nie ma za co ;) Kasia2310 ma ten sam model wózka co ja, tylko jaśniejsze kolorki ;) no i ja fotelik kupowałam osobno, a nie ten od producenta wózka ;)
OlaMagda ja tam Oli na fb nie mam ;p i ciebie chyba też nie ;/

Ja już wracam do żywych, ale weekend cały w łóżku przeleżałam. Piątek był najgorszy, ale mężuś przyjechał, pojechaliśmy do nas do mieszkania i skakał koło mnie jak nigdy hihi ;)
Byłam dzisiaj na kontroli u gina, nic się nie rusza, według niego na spokojnie do terminu donoszę Małego o ile nie przenosze ;p poza tym wszystko z Jasiem dobrze, dalej sobie rośnie, teraz około 3,1 kg już ma ;) tylko ja znowu jakąś infekcję tam mam wrrrr ;/ w tej ciąży to co chwilę coś ;/

Miłego dzionka ;)

Do góry