reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki India :-) to z sr przesunelam na 8 lutego to wyjdzie kazde co 2 tyg. Ogólnie moja gin mi polecila lekarza od genetycznych bo ona nie robi, zadzwonilam i pani w rejestracji miala pretensje ze tak późno się umawiam. A cena 430zl. Sie wkurzylam weszlam na znanego lekarza poczytałam opinie i trafilam na gostka ktory bierze 200 i termin tez moglam sobie wybrac dogodny. Bo tam wychodzi na to ze w pierwszym tygodniu ciąży trzeba sie na prenatalne umawiać.

reklama
430???? Wow, ktos sie az tak ceni? Przegiecie, dobrze, ze zmienilas

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki cena z kosmosu.
my bylismy do poludnia na sankach kolo domu i troche na nogach maly pochodzil ale ciezko mu bylo bo sniegu mial do polowy lydek hahha. spi juz ponad godzine.
kulcia tez sledze na fb mameginekolog i superstyler [emoji5]
pogoda dzis piekna u mnie. ladnie sloneczko swieci.
India super kolor.
Viola tort swietny[emoji5]
Nuska zaciskaj nogi do piatku[emoji5] dosyc czesto mam skurcze przepowiadajace. moj M sie chyba bardziej nie moze doczekac malej niz ja[emoji4]
a moj maly to chyba przez ta pelnie no i te piatki go chyba juz mecza bo jak posmaruje to w miare jest ok.

India- super kolor , lepszy niz czarny :) ty to tak z blondu na czarny chciałaś ? :-D ja raz zrobiłam czarny miałam 22 lata wyglądałam na 35 takze nigdy więcej .
Viola - zajebisty tort ;)
Milena chora pewnie szczepień jutro mi nie zrobią a mam wizytę to bedzie wizyta ze chora :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MałaMi zaciskam ;p myślę że jeszcze kupa czasu zanim urodzę (czasami mnie panika łapie, że jeszcze za wcześnie, i czy to co czuje to to hahaha) a to przepowiadacze, ale torba juz gotowa w razie "w" ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry