reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hmmm 37.5 to chyba dopiero zaczynający się stan podgoraczkowy u malucha...

Ja ciągle mam w pamięci jak neonatolog mi mówił że podajemy coś jak jest 38 i rośnie

Mój też maruder... I nie wiem czy zęby czy przeziębienie...
Takie ma wahania nastroju ze szok [emoji14]

Jejku dziewczyny już niedługo sie zacznie fala porodów i znowu będą ślimaczki malusie :)

reklama
Ola zdrowka dla Milenki, my tez zmagamy sie z katarem u Zuzi. Ile musi sie nameczyc zeby wypic mleko z zatkanym noskiem :(
India super nowy kolorek masz na wlosach :)
Violu tort wymiata, extra :)
Wiki co do usg to ja jak bylam z Lila w ciazy to mialam dosc czesto a z Zuzia malo usg.

Milena ma straszny katar i kaszle , jutro mamy pediatrę miały byc szczepienia ale watpię ze bedzie robić ...
Nie spałyśmy cała noc , bo jak to z katarem nie da sie spac z zatkanym nosem [emoji85][emoji22][emoji30][emoji33][emoji32]
Ciagle ją wysmarkuje , teraz jej dałam przeciwbólowe miałam 37,5• , i zasypia w wózku , i muszę siedzieć w kuchni :-( życzcie mi miłej nocy bo rano znow bede zombie [emoji317][emoji85][emoji32]...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to milej nocy wam życzę :)

Aniu moja niby o dwa tyg byla wieksza a teraz niby z terminem sie pokrywa albo i nawet troszke mniejsza. ja juz nie wiem czy gin zle mierzyl czy co. w szpitalu moze zrobia mi usg jeszcze przed cc. tak szczerze to sie zaczynam bac tej cesarki i chyba wolalabym normalnie rodzic.....poprzednim razem to wszystko dzialo sie tak szybko a teraz zyje ze swiadomoscia ze potna mnie w piatek.....

Trzymamy za Was kciuki Będzie dobrze :)

Jejku dopiero Tosia zasnela. Zastanawia mnie skąd ona ma tyle siły. Wstała po 8 i do tej pory ciągle w biegu. Nawet zasypia w biegu bo kładzie się i zaraz śpi hehe.

Ja w tym roku poszłam na straszna łatwiznę na dzień babci i dziadka. Zamówiłam takie pamiątki
1484601283748.jpg

Tylko że z imionami dziadków i zdjęcia Tosi :) no i wyślą nam od razu do tamtych dziadków bo już się nie wyrobimy inaczej.
W tamtym roku Tosia zrobiła piękne laurki i wyklejanki. Tydzień nam to zajęło żeby zrobić dla czwórki a w tym roku matka nie ma siły na takie rzeczy.

Do tej pory czułam małego tylko po jedzeniu a od kilku dni już nie ma reguły, a najfajniejsze jest to że czuję go 3-4 rano i nie wiem czy on mnie obudził i zachciało mi się siku czy on się obudził bo ja siku byłam :) ale zawsze jak wracam z łazienki to się kręci :)

Ola dla takich maluchów to chyba tylko maść majerankowa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484601283748.jpg
    1484601283748.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 134
Dziewczyny jak brałyście żelazo to się ok czułyście ? Bo ja dostałam na ostatniej wizycie i biorę od soboty i jakoś dziwnie mnie brzuch boli jakby jelito grube chyba i od czasu do czasu czuje takie skurcze jelit i wczoraj miałam jakby zaparcie i wzdęcia? Najpierw myślałam, że to po białym serze, ale wczoraj i dziś nie jadłam nabiału a akcje są. Chyba sobie zrobię przerwę jutro z tym żelazem i zobaczę

reklama
Dziewczyny jak brałyście żelazo to się ok czułyście ? Bo ja dostałam na ostatniej wizycie i biorę od soboty i jakoś dziwnie mnie brzuch boli jakby jelito grube chyba i od czasu do czasu czuje takie skurcze jelit i wczoraj miałam jakby zaparcie i wzdęcia? Najpierw myślałam, że to po białym serze, ale wczoraj i dziś nie jadłam nabiału a akcje są. Chyba sobie zrobię przerwę jutro z tym żelazem i zobaczę
Po zelazie są zaparcia i to bardzo. A jak zaparcia to i wzdęcia. Przerabialam to w pierwszej ciąży. Musisz sobie dodać diety dodać pelnoziarnuste pieczywo, kiszona kapustę śliwki. Coś co wyrowna Ci pracę jelit.

Ja w piątek idę na badania i jak nadal będą kiepskie wyniki to pewnie też dostanę żelazo.

W ogóle w środę jadę po receptę do ginki i ta o to przyjemność będzie mnie kosztować 30 zl. Za wypisanie recepty

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry