reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hmmm 37.5 to chyba dopiero zaczynający się stan podgoraczkowy u malucha...

Ja ciągle mam w pamięci jak neonatolog mi mówił że podajemy coś jak jest 38 i rośnie

Mój też maruder... I nie wiem czy zęby czy przeziębienie...
Takie ma wahania nastroju ze szok [emoji14]

Jejku dziewczyny już niedługo sie zacznie fala porodów i znowu będą ślimaczki malusie :)

reklama
Ola zdrowka dla Milenki, my tez zmagamy sie z katarem u Zuzi. Ile musi sie nameczyc zeby wypic mleko z zatkanym noskiem :(
India super nowy kolorek masz na wlosach :)
Violu tort wymiata, extra :)
Wiki co do usg to ja jak bylam z Lila w ciazy to mialam dosc czesto a z Zuzia malo usg.

Milena ma straszny katar i kaszle , jutro mamy pediatrę miały byc szczepienia ale watpię ze bedzie robić ...
Nie spałyśmy cała noc , bo jak to z katarem nie da sie spac z zatkanym nosem [emoji85][emoji22][emoji30][emoji33][emoji32]
Ciagle ją wysmarkuje , teraz jej dałam przeciwbólowe miałam 37,5• , i zasypia w wózku , i muszę siedzieć w kuchni :-( życzcie mi miłej nocy bo rano znow bede zombie [emoji317][emoji85][emoji32]...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to milej nocy wam życzę :)

Aniu moja niby o dwa tyg byla wieksza a teraz niby z terminem sie pokrywa albo i nawet troszke mniejsza. ja juz nie wiem czy gin zle mierzyl czy co. w szpitalu moze zrobia mi usg jeszcze przed cc. tak szczerze to sie zaczynam bac tej cesarki i chyba wolalabym normalnie rodzic.....poprzednim razem to wszystko dzialo sie tak szybko a teraz zyje ze swiadomoscia ze potna mnie w piatek.....

Trzymamy za Was kciuki Będzie dobrze :)

Jejku dopiero Tosia zasnela. Zastanawia mnie skąd ona ma tyle siły. Wstała po 8 i do tej pory ciągle w biegu. Nawet zasypia w biegu bo kładzie się i zaraz śpi hehe.

Ja w tym roku poszłam na straszna łatwiznę na dzień babci i dziadka. Zamówiłam takie pamiątki
1484601283748.jpg

Tylko że z imionami dziadków i zdjęcia Tosi :) no i wyślą nam od razu do tamtych dziadków bo już się nie wyrobimy inaczej.
W tamtym roku Tosia zrobiła piękne laurki i wyklejanki. Tydzień nam to zajęło żeby zrobić dla czwórki a w tym roku matka nie ma siły na takie rzeczy.

Do tej pory czułam małego tylko po jedzeniu a od kilku dni już nie ma reguły, a najfajniejsze jest to że czuję go 3-4 rano i nie wiem czy on mnie obudził i zachciało mi się siku czy on się obudził bo ja siku byłam :) ale zawsze jak wracam z łazienki to się kręci :)

Ola dla takich maluchów to chyba tylko maść majerankowa

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1484601283748.jpg
    1484601283748.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 131
Dziewczyny jak brałyście żelazo to się ok czułyście ? Bo ja dostałam na ostatniej wizycie i biorę od soboty i jakoś dziwnie mnie brzuch boli jakby jelito grube chyba i od czasu do czasu czuje takie skurcze jelit i wczoraj miałam jakby zaparcie i wzdęcia? Najpierw myślałam, że to po białym serze, ale wczoraj i dziś nie jadłam nabiału a akcje są. Chyba sobie zrobię przerwę jutro z tym żelazem i zobaczę

reklama
Dziewczyny jak brałyście żelazo to się ok czułyście ? Bo ja dostałam na ostatniej wizycie i biorę od soboty i jakoś dziwnie mnie brzuch boli jakby jelito grube chyba i od czasu do czasu czuje takie skurcze jelit i wczoraj miałam jakby zaparcie i wzdęcia? Najpierw myślałam, że to po białym serze, ale wczoraj i dziś nie jadłam nabiału a akcje są. Chyba sobie zrobię przerwę jutro z tym żelazem i zobaczę
Po zelazie są zaparcia i to bardzo. A jak zaparcia to i wzdęcia. Przerabialam to w pierwszej ciąży. Musisz sobie dodać diety dodać pelnoziarnuste pieczywo, kiszona kapustę śliwki. Coś co wyrowna Ci pracę jelit.

Ja w piątek idę na badania i jak nadal będą kiepskie wyniki to pewnie też dostanę żelazo.

W ogóle w środę jadę po receptę do ginki i ta o to przyjemność będzie mnie kosztować 30 zl. Za wypisanie recepty

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry