reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki India :-) to z sr przesunelam na 8 lutego to wyjdzie kazde co 2 tyg. Ogólnie moja gin mi polecila lekarza od genetycznych bo ona nie robi, zadzwonilam i pani w rejestracji miala pretensje ze tak późno się umawiam. A cena 430zl. Sie wkurzylam weszlam na znanego lekarza poczytałam opinie i trafilam na gostka ktory bierze 200 i termin tez moglam sobie wybrac dogodny. Bo tam wychodzi na to ze w pierwszym tygodniu ciąży trzeba sie na prenatalne umawiać.

reklama
430???? Wow, ktos sie az tak ceni? Przegiecie, dobrze, ze zmienilas

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiki cena z kosmosu.
my bylismy do poludnia na sankach kolo domu i troche na nogach maly pochodzil ale ciezko mu bylo bo sniegu mial do polowy lydek hahha. spi juz ponad godzine.
kulcia tez sledze na fb mameginekolog i superstyler [emoji5]
pogoda dzis piekna u mnie. ladnie sloneczko swieci.
India super kolor.
Viola tort swietny[emoji5]
Nuska zaciskaj nogi do piatku[emoji5] dosyc czesto mam skurcze przepowiadajace. moj M sie chyba bardziej nie moze doczekac malej niz ja[emoji4]
a moj maly to chyba przez ta pelnie no i te piatki go chyba juz mecza bo jak posmaruje to w miare jest ok.

India- super kolor , lepszy niz czarny :) ty to tak z blondu na czarny chciałaś ? :-D ja raz zrobiłam czarny miałam 22 lata wyglądałam na 35 takze nigdy więcej .
Viola - zajebisty tort ;)
Milena chora pewnie szczepień jutro mi nie zrobią a mam wizytę to bedzie wizyta ze chora :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MałaMi zaciskam ;p myślę że jeszcze kupa czasu zanim urodzę (czasami mnie panika łapie, że jeszcze za wcześnie, i czy to co czuje to to hahaha) a to przepowiadacze, ale torba juz gotowa w razie "w" ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry