reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała to wtedy zaczynasz 40 :)

Ja superstyler nie lubię bo ona tak sztucznie gada na filmikach.

Nuska jeszcze trzymaj ;)

Kurde ale leciały te ciążę :) teraz będziemy czekać na letnie bobachy :D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja się umówiłam z mojej bratowej kuzynka na oglądanie ciuszków. Ona urodziła rok temu w maju (dokładnie w urodziny mojej Tosi) i chce sprzedać ciuszki więc chyba trochę od niej wezmę bo ja nie mam nic! Muszę zacząć siw ogarniać bo ja to jestem jak flak, zero energii

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki i fajnie że udało się terminy wizyt dobrze zgrać.
Mi się tak złoży, że będę miała połówkowe w poniedziałek, a potem wizytę u mojego ginekologa w czwartek i zobaczę może mu powiem żeby mi usg nie robił. Teraz jak byłam to chciałam żeby małego pomierzył, ale on mówi, że to na następnej wizycie zrobi. To bym miała dwa razy w tyg takie długo robione usg. A nie wiedziałam, czy mnie na połówkowe wyśle gdzieś, czy sam zrobi, bo tego w 12 tyg nie robił tylko kazał mi się gdzie indziej zapisać.
Teraz też się zapisałam bo ta babeczka co byłam w 12 tyg to dobry specjalista. Szkoda że ciaży nie prowadzi bo bym się do niej przeniosła chętnie.

Ja się umówiłam z mojej bratowej kuzynka na oglądanie ciuszków. Ona urodziła rok temu w maju (dokładnie w urodziny mojej Tosi) i chce sprzedać ciuszki więc chyba trochę od niej wezmę bo ja nie mam nic! Muszę zacząć siw ogarniać bo ja to jestem jak flak, zero energii

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka na kiedy masz termin? Też jakoś maj? Będziesz miała imprezowy miesiąc.

Aniu moja niby o dwa tyg byla wieksza a teraz niby z terminem sie pokrywa albo i nawet troszke mniejsza. ja juz nie wiem czy gin zle mierzyl czy co. w szpitalu moze zrobia mi usg jeszcze przed cc. tak szczerze to sie zaczynam bac tej cesarki i chyba wolalabym normalnie rodzic.....poprzednim razem to wszystko dzialo sie tak szybko a teraz zyje ze swiadomoscia ze potna mnie w piatek.....

Milena ma straszny katar i kaszle , jutro mamy pediatrę miały byc szczepienia ale watpię ze bedzie robić ...
Nie spałyśmy cała noc , bo jak to z katarem nie da sie spac z zatkanym nosem [emoji85][emoji22][emoji30][emoji33][emoji32]
Ciagle ją wysmarkuje , teraz jej dałam przeciwbólowe miałam 37,5• , i zasypia w wózku , i muszę siedzieć w kuchni :-( życzcie mi miłej nocy bo rano znow bede zombie [emoji317][emoji85][emoji32]...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dora ten na zdj ciekawie nie wyglada, taki wasaty ale zobaczymy moze bedzie fajny. Podobno dokładny i mily. I dobry spec.

Biedna Milenka :-(

Do góry