reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka.
ja swojego dziecka nie poznaje, chyba ktos mi go podmienil....... wczoraj po 23 zasnal i wstal przed 7....
Marysiu super ze zbieralas pieniadze. my tez poszlismy na sanki to odrazu do puszki wrzucilismy co nie co[emoji5]
snieg od wxzoraj u mnie pada

reklama
Hej laseczki. I mnie ok w miarę. Ten żołądek jeszcze pobolewa... tyle śniegu nasypalo znowu ze ż z wózkiem nie ma opcji wyjść... Ale wezmę młodego w chustę bo przecież nie będziemy się w domu kisic... Jak dałam radę odprowadzić małą to i dam radę opłacić z nim troszkę.. . Może odśnieżą chodniki chociaż trochę.. .

Hej, a ja Wam pokaze - mialy byc czarne...
1484556189-aaaaaa.jpeg

I w szafce leza dwa opakowania czarnej farby, a wczoraj kupilam inna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Hejka ;)
Aplikacja na tel mi się chyba zepsuła i nie pokazuje jak ktoś napisze ;/
Mężuś był na weeked, wczoraj wróciłam do rodziców ;)

Zuzia i Adusia śliczne i jak szybko rosną ;)

Mnie coraz częściej brzuch boli i się spina i zaczynam się bać, że to już niedługo, oby tylko do piątku do wizyty wytrzymać i zobaczymy czy coś tam się dzieje, czy mi się wydaje ;p

Wszystko już do torby kupione, więc pozostaje czekać ;)

India piękny kolorek! ;)

Miłego dnia ;)

India super kolor:-) w sumie na pierwszy rzut oka to myślałam ze Kucia z kolorem szaleje :p

Mam do was pytanie, pewnie nudna jestem bo Wy juz po takich rozkminkach:p otóż chciałam zapytać czy usg zbyt częste jest szkodliwe? Bo teraz glupio wyszło. W piatek zagladalam prywatnie do maluszka, w sr mam mieć państwowe usg a 26genetyczne. I tak mysle ze chyba trochę za dużo w tak krotkim czasie?

reklama
Wiki, tak.do.konca nie wiadomo. Niby sie mowi, ze badanir podnosi temperature, na ktora plod jest wrazliwy, ale to by chyba trzeba bylo dlugo badac. Mi tez sie zdarzylo w jednym tygodniu zaliczyc dwa badania.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry