reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale cudne dziewczynki , adka i zuza :)
Milenie idą zęby ! [emoji47] ma czerwone policzki gorące i sie wydziera cały dzien , i zasypiać tylko w wózku [emoji31]
Miłej nocki dziewczynki [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale cudne dziewczynki , adka i zuza :)
Milenie idą zęby ! [emoji47] ma czerwone policzki gorące i sie wydziera cały dzien , i zasypiać tylko w wózku [emoji31]
Miłej nocki dziewczynki [emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To niech szybko ida i nie mecza :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Byłyście na wośp? My byliśmy na chwilę wrzucić do puszki.
Nasza Majka moja bratanica dzieci wośp żyje, bo dwa miesiące właśnie na sprzęcie wośp walczyli o jej życie.

Najbardziej wkurzające jest to że nie wszyscy widzą pozytywy z tej akcji. Np siostra mojego Z, ona jest przeciwna.... Już nawet nie chciało mi się z nią gadać.

Oglądałam konferencje prasowa Owsiaka jak pojechał po Kurskim i niestety miał rację. Telewizja publiczna, ludzie płacą abonament żeby wiedzieć co się dzieje w Polsce a o takiej akcji nawet słowa.

Mojej koleżanki mąż jest wojskowym i miał zakaz uczestniczenia w wośp. Głupota

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym roku poraz 4 zbierałam kasę. 1001.88 zł[emoji173]za rok Magda mi pomoże:)
Ludzie chętnie dawali.
Nawet prezydent przyjechał się rozliczyć 1300+ miał. Nasz najmłodszy w Polsce 26 l chyba to się angażuje w takie akcje.

India piękna Adziulka. Z takich włosów to dopiero ciężko ciemieniuche wyczesać. A zdarza się Twojej drapać po głowie?

Ja jak byłam w liceum i na studiach to zbierałam. Łącznie 7 razy. A dziś wysyłałam przelewem bo nie wychodzilam z domu ale R wrzucił do puszki :) Kasia ładny wynik :)

Marysiu, ona jak zasypia to sie cala i po glowie i po twarzy drapie, ale tak bez snu w tle.to raczej nie.
Wloski sie jej przerzedzaja.po bokach i z tylu, ale gora rosnie ciagle

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anna, ja w 37 i 3 chyba urodzilam.
A to Twoje trzecie to tez sie pewnie pospieszy ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png
No niech poczeka jeszcze te parę dni, a potem może już wychodzić [emoji6]

Ania to kochana zaciskaj nóżki:) chłopaki niech usługują:)

Dzięki, dzis pewnie nie będę nic innego robić, bo czuję się fatalnie. W dodatku M wczoraj nakazał pakować torbę do szpitala [emoji33][emoji33][emoji33]gdzie jaram wszystko spakowane, ale na półce koło torby, czeka tylko na włożenie

Viola najlepszego dla jubilata!

Dzieciaczki śliczne, nie mogę doczekać się swojej [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Dzwoneczku, sliczna ta Twoja Zuzia! [emoji173][emoji173]
I India Twoja Adka [emoji173][emoji173]
I wszystkie dzieciaczki, ale tych nie.widze na Snapku ;D
Dora, brzusio.miodzio! Wiki, cudnie, ze wszystko.wporzadku, i Aniu, ze u Ciebie tez.
KasiuMarysiu, wszystko dobrze z Pawlem? Jak Wam sie uklada? K.sie odzywa?.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry