reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najnowsze fakty z Francji -noworodek 10 dniowy zmarł po otrzymaniu dawki witaminy Uvesterol D , przez pipetke , tą dawkę witaminy co daje sie po wyjściu ze szpitala jeden raz , dziś usuneli z rynku produkcji tą witaminę .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png
U nas to K sie podaje. Straszna wiadomość:(

reklama
Wiem KasiaMarysia to to samo , na krzywicę , tylko inna nazwa
Słucham faktów , jedni mowia ze to przez pipetke drudzy przez witaminę , ale mowia ze to pierwszy taki przypadek wiec nie wiadomo co to i od czego ..

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Dlatego jestem przeciwna podawaniu czegokolwiek dziecku , szczególnie w pierwszych dobach życia.

Ja bym wolała się na wynajętym spiąć i tam odkładać
Przerobiłam mieszkanie z teściową i to nie ma sensu. Jakbym miała mieć takie nerwy jak wy to dziewczyny.... to się przecież na dzieciach odbija. Potem dzieci też są nerwowe i płaczą.

Leeleeth kiedy do lekarza lecisz? Fajowo, znowu forum odzylo hehe Ania H by mogła wpaść z testem

atdctrd8ammce1aq.png

Cześć... zimnooo i wieje...
Moje dziecko od 2 dni za cholerę się nie budzi w nocy i prz3budzam sie mokra od mleka muszę wkladki znowu zakładać [emoji14]
Kurde sąsiedzi drzwi wystawiają i wierca a mały mi śpi.. . Oby pospał troszkę chociaż :)

Ja też uważam że mieszkanie z rodzicami to masakra... przechodziłam przez to kiedyś.. . Z S od razu wynajelismy mieszkanie jak tylko pracę dostałam tutaj... no a teraz to już w ogóle bajka płacić za swoje a nie komuś.. .

Jejku jak wieje dzisiaj... masakra...

wtedy to albo mielismy opcje sie wlasnie przeprowadzic do moich rodzicow albo zostac u M gdzie w polowie domu byly 3 pokoiki i kuchnia z malutka lazienka i opiekowac sie dwiema niepelnoletnimi siostrami M ( matka w niemczech) no i jeszcze mieszkaja tam brat z zona (wtedy mieli jedno dziecko) i ojciec pozbawiony praw rodzicielskich.
jak sie wyprowadzilismy to brat M poszedl do sadu zeby matka placila alimenty na corki to zabrala je do siebie.

a zmieszkaniaminto jest u nas taka lipa ze szok. u mnie w miasteczku to jest jedno na 4 pietrze bez windy i cena z kosmosu a w miescie 30km ode mnie to tez za sam wynajem chca od 1500 plus czynsz i oplaty. a ja tam nie chcem nawet isc bo w tym miescie jest zaklad ktory produkuje chmury (ogolnie to panele robia) ale te chmury z kominow to masakra i wiecznie jest problem bo substancje rakotworcze przekraczaja normy po 100% albo i wiecej.

reklama
Do góry